Бетаїн

Новий товар

Природний зволожувач

Кондиціонер шкіри і волосся. Після басейну та солярію профілактує висушування шкіри, додає здоровий блиск волоссю. Збільшує обсяг і стійкість піни.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


37,00 грн

  • 20 г

Додати до списку бажань


Бетаїн

INCI: Betaine
Розчинність: повністю розчиняється у воді при рН 3,0-3,5; у звичайній воді може давати легкі пластівці, що не впливає на консистенцію косметичного засобу
Зовнішній вигляд: білий порошок солодкого смаку

Рецепти з бетаїном

Шампунь для сухого волосся

Бетаїн повністю натуральний, він отриманий із соку цукрового буряка. Активне зволоження, кондиціонування і зняття подразнення шкіри завжди потрібні в косметологіі.
Природний зволожувач і стабілізатор через його унікальні вологоутримуючі властивості завжди вхожий в сироватки для обличчя і тіла, захищає мембрани клітин.
Надає шкірі гладкість, рівність, м'якість, популярний в бальзамах для тіла, особливо якщо шкіра схильна до сухості. Дитячий крем з бетаїном теж буде корисний.
У поєднанні з шовковим гуаром забезпечує волоссю природний блиск, робить локони фактурними і пружними. Володарям сухої шкіри голови потрібен обов'язково: бетаїн чудово зволожує скальп.
При додаванні до піноутворюючих ПАР і шампунєвих основ бетаїн помітно знижує їх подразнюючу дію, а також збільшує обсяг і стабільність піни, підсилює дію кондиціонерів, при цьому бетаїн сам також є м'яким кондиціонером.
Розкішно зволожує шкіру в масках, сміливо додавайте його всюди.
Бетаїн при розчиненні у воді може давати легкі пластівці, при закислення середовища до рН 3-4 (молочною кислотою, наприклад) пластівці зникають.

Властивості:
- Вологоутримуюча,
- Зменшує трансдермальну втрату води,
- Кондиціонуюча і піностабілізуюча,
- Захищає мембрани клітин,
- Знижує поверхневий натяг,
- Біорозкладаний компонент.

Косметичне застосування: 2-4%
- шампуні, кондиціонери для волосся - 3,5%,
- очищення чутливої ​​шкіри - 3-4%,
- гель, емульсія, демакіяж - 2-3%,
- маска для обличчя - 3-5%,
- гелі для душу, піна для ванни - 4%.
Термін придатності: 3 роки в прохолодному і сухому місці в герметичній банці

Оцінка 
2015-05-14

бетаин

Когда будет в наличии?

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Бетаїн

Бетаїн

Природний зволожувач

Кондиціонер шкіри і волосся. Після басейну та солярію профілактує висушування шкіри, додає здоровий блиск волоссю. Збільшує обсяг і стійкість піни.