Сорбіт

Новий товар

Зволожуючий агент

покращує текстуру кремів, надаючи їм бархатистість і м'якість. Компонент прозорих гелів і зубних паст

Детальніше

Для цього товару балів немає.


13,00 грн

  • 50 г

Додати до списку бажань


Сорбіт

INCI: Sorbitol, Е420
Зовнішній вигляд: білий порошок, по солодощі поступається цукру в 2-3 рази
Розчинність: легко розчинний у воді і зберігає свій смак при кип'ятінні

Рецепти з сорбітом

Зволожуючий спрей

Водорозчинний косметичний зволожувач натурального походження. Недорогий і дуже ефективний! Сорбіт - шестиатомний спирт, що володіє солодким смаком. Міститься в морських водоростях, плодах горобини, сливи, яблуні, виготовляється з крохмалю.
Для сухої шкіри потрібен неодмінно: утримує вологу, використовується як гігроскопічна речовина і загущувач. Популярний компонент зубних паст.
З гелеутворювачем арістофлексом виходять прозорі гелі, так як у сорбіту досить високий показник переломлення. Гелі для шкіри з ефірною олією популярні в літню пору: зволоження, легкість і захист.
Сорбіт здатний частково або повністю замінити гліцерин в складі косметичних засобів. Дружний з гліцерином в пропорції 6:8 або 5:7.
Чудово зволожує шкіру після гоління, покращує властивості дезодорантів, текстуру емульсій і кремів. Надає емульсіям особливу бархатистість і м'якість.
Добре зарекомендував себе в сухий косметиці: убтанах і гомажах, масках і фітоскрабах.
Нагадуємо, що концентрація сорбіту вище 10% надає непотрібну клейкість косметичному засобу і створює неприємне відчуття на шкірі. Але це можна виправити: амодиметикон знижує липкість.
Властивості:
- поліпшує структуру гелів і кремів,
- зволожуюча і пом'якшувальна,
- заміна гліцерину.
Косметичне застосування: 2-10%
- Гелі та емульсії - 3-4%,
- Шампунь - 5-6%,
- Дезодорант - 2-3%,
- Лосьйон після гоління - 3-6%,
- Маска, убтан, гомаж, зубна паста - 8-10%.
Зберігання: щільно закупореним в сухому темному місці

Оцінка 
2015-03-06

интересно

даже не знала, что он увлажнитель. Век живи век учись! будем пробовать новые рецепты.

  • 1 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-08-22

увлажнялка

делаю тоник с салицилкой, добавляла раньше глицерин. Но сорбит тоже отлично себя ведет. И удобнее как по мне.

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-06-18

нра в кремах для лета

оч нра в легких гелях и кремах для лета. Лучше чем глицерин. Я с фукогелем его комбинироую.

  • 3 з 3 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Сорбіт

Сорбіт

Зволожуючий агент

покращує текстуру кремів, надаючи їм бархатистість і м'якість. Компонент прозорих гелів і зубних паст