Гліцерин фармакопійний

Новий товар

Зволожуюча маска

для шкіри і волосся. Компонент міцелярної води, емульсій та шампуню. Утримує в епідермісі вологу, оберігаючи шкіру і волосся від пересушування.

Детальніше

Для цього товару балів немає.


18,00 грн

  • 100 мл

Додати до списку бажань


Гліцерин фармакопійний

INCI: Glycerin
Зовнішній вигляд: прозора безбарвна в'язка рідина, солодка на смак
Розчинність: легко у воді і спирті

Розгладжує шкіру і волосся

У створенні кремів і складів для зневодненої шкіри гліцерин важливий: протягом десятків років в косметології він проявив себе як відмінний зволожувач шкіри. Всього 2-3% гліцерину у формулі гелю гарантує, що він вмить не висохне на шкірі, а продовжить свою зволожуючу справу.
Дружить з сорбітом, як правило, застосовується разом з ним. Середнє співвідношення сорбіт:гліцерин дорівнює 6:8 або 5:7, в водній фазі крему.
З арістофлексом гліцерин становить ідеальні прозорі гелі, які ви можете забезпечити будь-якими активними добавками.
 Застосування гліцерину в косметології рекомендується тільки при достатній вологості повітря (оптимальний рівень 45-65%).
У нерозбавленому вигляді гліцерин шкіру сушить. Турбуватися з цього приводу не варто: в косметиці він завжди використовується в компанії з іншими компонентами, в концентрації 5-7%.
Шкіра, волосся і нігті прихильно поставляться до масок на гліцериновій основі. Залежно від ситуації доповніть косметичний засіб потрібними активами.
Будучи водорозчинним компонентом, відмінно вписується в спреї: для волосся, тоніки, міцелярну воду і димки для тіла.
У дерматології часто загоюючі мазі і бовтанки обов'язково містять гліцерин - він входить в комплексну терапію для прискорення репаративних процесів на шкірі. Пляжна косметика з гліцериновою складовою позбавить від сухості, стягнутості шкіри, розгладить зморшки, що з'явилися на сонці і вітрі.
Дитяча косметика на гліцерині рятує від подразнення шкіри і висипу, дерматитів. Атопічна шкіра також потребує зволожуючого гліцерину, який береже вологу в шкірі.
Чудово проявив себе як розчинник для ксантанової і гуарової камеді: такий розчин зручно вводить в косметичні формули.
Властивості:
- Вологоутримуюча і зволожуюча,
- Захист від сонця,
- Заспокійлива,
- Регенеруюча,
- Розгладжуюча
Косметичне застосування: 1-7%
- Міцелярна вода, водні спреї - 2-4%
- Шампуні і бальзами для волосся - 5-7%
- Ксантанові гелі та сироватки - 1-5%
- Маски для обличчя - 3-7%
- Молочко і муси для демакіяжу - 3-5%.
Виробник: Польща

Оцінка 
2015-12-25

сырье

Присоединяюсь к вопросу Татьяны

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-12-05

сырье

Пдскажите, пожалуйста, из какого сырья произведен данный глицерин?

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-06-05

Часто использую

Глицерин использую частенько,в основном для волос и тела.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-06-20

Смягчение

Я добавляю в гель для умывания,для тела,10 мл.на бутылочку 250мл.Мне нравится.Увлажнение супер!

  • 3 з 3 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Гліцерин фармакопійний

Гліцерин фармакопійний

Зволожуюча маска

для шкіри і волосся. Компонент міцелярної води, емульсій та шампуню. Утримує в епідермісі вологу, оберігаючи шкіру і волосся від пересушування.