Віск шавлії

Новий товар

Пігментований віск

надає косметиці ніжно-лимонний колір. Загоює і кондиціонує шкіру. Містить сліди ефірної олії. Відмінний репелент і дезинфектант.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів, які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


55,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Віск шавлії пігментований

INCI: Sage (Salvia Officinalis) Pigment Wax
Зовнішній вигляд: тверда воскоподібна маса лимонного кольору із запахом шавлії
Температура плавлення: 42-45°С, не вище 65°С
Розчинність: в жирних і ефірних оліях, в тригліцеридах і сквалані
Активні речовини: ефірна олія, алкалоїди та дубильні речовини

Рецепти з воском

Матуючий крем
Як і будь-який квітковий віск, шавлієвий широко використовують при створенні твердих парфумів і парфумерних композицій з ефірними оліями. Аромат шавлії розслабляє і заспокоює: свічка з шавлією губить віруси і захищає під час епідемій.
Пігментований віск шавлії містить чудо-комплекс біоактивів (ефірна олія, флавоноїди, дубильні речовини, вітаміни P і PP). Вони-то і забезпечують протизапальну, протимікробну і в'яжучу дію шавлії. Плюс легка фарбуюча здатність: білий крем, наприклад, набуває ледве помітний лимонний відтінок.
Натуральний дезодорант обмежує надмірне потовиділення: віск шавлії хороший для твердих дезодорантів.
Віск зберігає в собі всі корисні властивості сировини, з якої він проводиться. Тому в усі часи шавлія - ​​улюбленець фітотерапевтів.
Креми та мазі на шавлії корисні для всіх типів шкіри: зберігають молодість шкіри і її тургор. Зрілій шкірі потрібно розгладжувати зморшки, віск шавлії в парі з лимонною вербеною зволожить, живитиме, захистить.
Фітинова кислота підсилить ефект.
Косметологам шавлія відома як борець з акне і куперозом. В'язка сироватка з геранню
і шавлією стягує пори і нормалізує роботу сальних залоз. Судинна сіточка стане менш помітною, якщо підсилити склад кольд-крему шавлією.
У шампунях розгладжує волосся, роблячи його блискучим, гарна альтернатива яблучному воску.
Аромавіск для нігтів і масажні плитки - прекрасний подарунок!
Властивості:
- Протизапальна,
- Дезинфікуюча,
- Себорегулююча,
- Вологоутримуюча,
- Пом'якшує і розгладжує,
- Загоююча,
- Дезодоруюча.
Косметичне застосування: 0,5-5%
- Догляд за проблемною шкірою - 1-2%,
- Шампунь і кондиціонери - 0,5%,
- Догляд за сухою шкірою - 0,5-2%,
- Біовіск для нігтів, бальзам для губ, крем - 3%,
- Аромасвічки, репеленти, парфуми - 2-4%,
- Депіляційних віск - 5%,
- Загоюючі склади - 2-4%.
Важливо: не застосовувати при вагітності або хронічної гіпертонії
Виробник: Індія



Оцінка 
2015-04-03

мега!

мегавоск! текстура крема просто супер. А как он разглаживает кожу!!! ни на что не променяю. беру еще лотос и ррозу.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-05-16

Шалфея воск

Да, воск темный, я смягчала цвет крема облепиховым маслом - получилось. Запах тонкий, очень нравится. Добавляла в крем 0,5%. Личику тоже понравилось.

  • 3 з 3 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Віск шавлії

Віск шавлії

Пігментований віск

надає косметиці ніжно-лимонний колір. Загоює і кондиціонує шкіру. Містить сліди ефірної олії. Відмінний репелент і дезинфектант.