Віск соєвий

Новий товар

Веганський віск

для глянсуватих емульсій та флюїдів. Регенеруючий віск загоїть і врятує: креми, маски, мазі. Розгладжує волосся по всій довжині. Компонент якісних аромасвічок.

Детальніше

Для цього товару балів немає.


18,00 грн

  • 25 г

Додати до списку бажань


Віск соєвий

INCI: Soja Bean Wax Hydrogenated

Зовнішній вигляд: гранули кольору слонової кістки
Температура плавлення: 50°С, не нагрівати вище 80°С
Розчинність: розчиняється в гарячій жирній фазі

Рецепти з воском

Гіпоаллергенний віск
Гідрована форма соєвої олії, яку людина виділила тільки в 1991 році. Віск пом'якшує, живить, зволожує, утворює на шкірі захисну плівку. Гідна заміна бджолиного воску для алергіків на бджілопродукти. Для веганів це також вихід з положення: віск цей цілком рослинний, на його основі готують корисний віск для нігтів.
Для косметичних продуктів прекрасний: створює м'які, ніжні текстури, приємні при нанесенні. Як будь-який інший віск, він допомагає емульсії живити, пом'якшувати і оберігати шкіру від шкідливого впливу ззовні.
Дружить з іншими восками, ефірними оліями, тому чудово підходить для догляду за ніжною шкірою губ: бальзами і
помади на соєвому воску славляться легкістю і чудовою текстурою в будь-який час року. Загоює ранки і знімає почервоніння при депіляції.
Показав себе з найкращого боку як регенеруючий компонент флюїд для
периорбітальної зони: тонкій шкірі потрібен захист, а віск сої чудово розгладжує зморшки і профілактує зневоднення.
Бальзам з соєю посилить природний блиск волосся і зніме статику, полегшить укладання і захистить волосся по всій довжині при термосушці або фарбуванні (0,5-1%).
Соєвий віск швидко завоював популярність у свічкових справ майстрів. Він горить чисто, без кіптяви, не вимагає добавок, точка горіння - 50-80 ° С. У соєвому воску міститься натуральна олія, яка добре змішується з ефірними оліями, парфумованими композиціями. Тому соєвий віск краще утримує аромат і стискається набагато менше в процесі створення свічки. Соєвий віск і свічки з нього найзручніше лити в склянки, вази та інші ємності. У такі свічки приємно вводити аромати, тому віск сої так затребуваний при створенні
аромасвічки.
Властивості:
- Створення приємної текстури кремів,
- Регенеруюча,
- Веганські продукт,
- Природний утримувач запахів,
- Вологоутримуюча,
- Водовідштовхувальна,
- Цілком натуральна.
Косметичне застосування: 0,5-20%, топити в олійній фазі емульсій
- Креми під очі, праймер для губ - 0,5-0,75%
- Емульсії, мило - 1-2%,
- Бальзам і помада для губ - 2-5%,
- Домашня аптечка: загоюючі склади - 1-3%,
- Твердий крем, масажна плитка - 4-10%,
- Аромасвічки і тверді парфуми - 5-10%,
- Депіляційний віск - 10-20%.



Оцінка 
2014-10-29

вопрос

Скажите, пожалуйста, какой процент ввода в крем для периорбитальной зоны и средства для волос?

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Віск соєвий

Віск соєвий

Веганський віск

для глянсуватих емульсій та флюїдів. Регенеруючий віск загоїть і врятує: креми, маски, мазі. Розгладжує волосся по всій довжині. Компонент якісних аромасвічок.