Вітамін F

Новий товар

Мембранозахисна дія

покращує тургор зрілої шкіри, живить і омолоджує. Компонент губних блисків і помад. Оздоровлення шкіри, волосся, нігтів.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


20,00 грн

  • 10 мл

Додати до списку бажань


Вітамін F (поліненасичені жирні кислоти)

INCI: Ethyl esters of unsaturated fatty acids (Linoleic and Linolenic acids)
Розчинність: відмінно в олії, слабо в
спирті і гліцерині, розчиняється у воді
Зовнішній вигляд: прозора жовта олійна рідина із залишковим запахом спирту

Для зрілої шкіри
Даний вітамін представляє собою суміш етилових ефірів ненасичених лінолевих і ліноленових жирних кислот, критично важливих для шкіри людини. Косметика з вітаміном F відновить
жировий баланс шкіри і зміцнить її захисний бар'єр. Ефективність вітаміну F в емульсії досягається створенням прямої емульсії «олія у воді», оскільки саме прямі емульсії легше проникають в епідерміс.
В шампунях вітамін F пом'якшує формулу і зберігає гідро-ліпідний баланс шкіри голови. Волосяний стрижень теж зміцнюється.
Проблемна шкіра відновлює оптимальний баланс вологи і шкірних жирів, нормалізує вироблення себума, якщо не забувати про вітаміни. Сироватка на ПНЖК і розмарині зволожить шкіру і допоможе уникнути плям постакне.
Живильні
емульсії підтримають пружність: лінолева і ліноленова жирні кислоти обов'язкові для в'янучої шкіри. Каприлові тригліцериди або сквалан виступлять прекрасною основою емульсій та флюїдів.
У
сухої олії допоможе завжди: здоровій шкірі або при пошкодженні шкірного покриву (сонячні та термічні опіки, тріщини, потертості, епіляція). Після вітамінної підгодівлі шкіра відновиться дуже швидко. Дерматити, екзема та шкірні висипання теж слабнуть.
У
пляжній косметиці зволожує, заспокоює і освіжає висушену сонцем шкіру, живить волосся у складі лікувально-профілактичних масок.
Запальні процеси відступають під дією вітаміну F: спадають
набряки, болі, почервоніння, акне зникають. Вводите компонент в загоючі мазі і батери для сухих ділянок шкіри (ступні, лікті, губи).
Властивості:
- Кератолітична,
- Прискорює загоєння ушкоджень шкіри,
- Освітлює гіперпігментацію,
- Протизапальна.
Косметичне застосування: 1-5% (тільки для зовнішнього застосування)
- Піномийні засоби - 3%
- Гелі, емульсії, очищаючі серветки - 1%
-
Пляжна косметика - 1-2%
- Засоби, сироватки
від зморшок - 3-4%
- Лікування акне - 1-2%
- Мазі загоюючі - 4-5%.
Виробник: Росія
Термін зберігання: не більше 18 місяців при температурі + 18-2 ° С
Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакончики з зовнішньою крапельницею

Рецепт в БЛОЗІ



Оцінка 
2014-03-10

Это не отзыв а вопрос)

Касательно растворимости.
Растворимость: легко в масле, слабо в спирте?

  • 0 з 3 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Вітамін F

Вітамін F

Мембранозахисна дія

покращує тургор зрілої шкіри, живить і омолоджує. Компонент губних блисків і помад. Оздоровлення шкіри, волосся, нігтів.