Вітамін Е (сухий)

Новий товар

Водорозчинний

компонент регенерує суху і в'ялу шкіру, входить до складу сироваток і антисептиків. Захищає від фотостаріння, зволожує і бореться з пігментацією.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


27,00 грн

  • 25 г

Додати до списку бажань


Вітамін E (порошок), 50%

INCI: DL-α-токоферолу ацетат 50%, Vitamin E
Зовнішній вигляд: порошок 500 МО / г у формі DL-α-токоферолу ацетату. Висушений методом розпилення
Розчинність: легко в холодній і гарячій воді, слаборозчинний в олії і спирті.
Застосування: тільки для зовнішнього застосування

Спрей вітамінний
Регенерація і загоєння, обов'язкові в косметиці для проблемної шкіри. Тонка шкіра
навколо очей потребує вітаміну: він покращує живлення шкіри, перешкоджає сухості, особливо після гоління.
Креми і
сироватки покращують стан волосся і нігтів, сприяючи швидкої регенерації. Через ці властивості вітамін Е універсальний для косметики. Водорозчинний вітамін Е найпростіше розчиняти у водній фазі емульсії, уникайте довгого нагріву компонента.
Токоферол відповідальний за загоєння шкіри, знижує ризик утворення рубцевої тканини. Чудово вводити його в загоюючі мазі і бальзами, спреї.
Відбілювання гіперпігментації
і плям постакне буде ефективніше з вітаміном Е. Він рятує від веснянок і пігментних плям, а в поєднанні з фітіновою кислотою вирівнює тон шкіри. Чим рівніше тон, тим молодше ми виглядаємо!
Потрібний компонент дитячої косметичної лінії, зручно вводити в лосьйони для зволоження і креми від
попрілостей.
Властивості:
- потужна регенеруюча,
- захищає від фотостаріння, від набряків,
- профілактика гіперпігментації.
Косметичне застосування: 0,5-5%, розчиняти у водній фазі
- дитяча косметика - 0,5%
- догляд за шкірою
навколо очей - 1-2%
-
сонцезахиснакосметика - 2-4%,
- засоби після гоління - 1-2%,
-
антицелюлітні сироватки - 3-5%,
- емульсії, гелі, бальзами для шкіри - 1-3%,
- загоюючі мазі - 3-5%.
Зберігання: щільно закритим у сухому прохолодному темному місці
Джерело: Фармацевтична енциклопедія

Оцінка 
2015-12-05

закончился!

когда будет снова в продаже?

Оцінка 
2015-11-06

замечательно и в креме

расстворил в водной фазе и все, никаких проблем

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-01-19

В альгинатной маске

Растворяла его в гидролате, которым разводила альгинатную маску. Еще добавляла вит.А, гидролизат женьшеня, гликолиевые экстракты ламинарии и маргаритки и 1мл масла рисовых зародышей. Потрясающий эффект лифтинга! Мне понравился вит.Е в сухом виде, растворяется легко и быстро.

  • 4 з 4 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Вітамін Е (сухий)

Вітамін Е (сухий)

Водорозчинний

компонент регенерує суху і в'ялу шкіру, входить до складу сироваток і антисептиків. Захищає від фотостаріння, зволожує і бореться з пігментацією.