Вітамін С стабілізований

Новий товар

Олієрозчинний вітамін

продовжить молодість шкіри і допоможе створити вітамінну сироватку від гіперпігментації. Проявляє синергію з вітаміном Е, затребуваний як легкий консервант для косметики.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів, які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


49,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Вітамін С стабілізований (аскорбілпальмітат)

INCI: Ascorbyl Palmitate, AA-PAL, Ascorbic acid-6-palmitate (AA6P), Vitamin З
Зовнішній вигляд: порошок кольору беж майже без запаху
Розчинність: легко розчинний в олії, полісорбаті-80 і ізопропіловому спирті, не розчиняється у воді
Застосування: тільки для зовнішнього застосування
Стабілізована форма вітаміну С набагато м'якше впливає на шкіру і не втрачає своїх корисних властивостей. Однак для максимальної ефективності аскорбілу пальмітат в косметиці надзвичайно важливий її рН - стежте за тим, щоб ваші активні сироватки і гелі мали показник рН від 2,8-3,4. Саме при дотриманні такого балансу вітамін найглибше проникає в шкіру і зміцнює епідермальний бар'єр. Ідеальна форма косметики з Аскорбілпальмітатом - сироватка, пара крапель якої кладеться під крем.

Вітамінна косметика перешкоджає трансепідермальній втраті води, стимулює синтез шкірних ліпідів - тих самих церамідів-цеглинок, що будують надійний водно-жировий обмін в шкірі. Шкіра після косметики з вітаміном С оздоровлюється: зміцнюється її імунітет, оптимізується мікрофлора. Тому вітамін С завжди рекомендують при акне - потужний антисептик і імуномодулятор аскорбіл пальмітат в нічному кремі робить шкіру чистою і матовою. А гидрофильна олія чудово стягне пори у жирної шкіри.

Олієрозчинна форма вітаміну С відмінно проникає в шкіру, захищає в будь-якому віці від пошкоджень сонцем і вітром. Однак засоби з вітаміном С не потрібно наносити перед виходом на активне сонце. Краще застосування цього вітаміну - нічне, оскільки аскорбілпальмітат служить для регенерації вітаміну Е - у наявності синергія антиоксидантної активності. Для безводних продуктів (олії, мазі, батери) такий стабільний вітамін С просто мрія.

Сухе масло для шкіри набуває зовсім іншого звучання.
Олійна сироватка на вітаміні С вирішить безліч неузгодженостей - від банального прищика до застарілої пігментації. Аскорбілпальмітат добре діє на коріння волосся, стимулює їх зростання і профілактує жирність при корінні. Олійка для рощення волосся, яку потрібно раз на тиждень втирати в скальп перед миттям, робить шевелюру густіше. До того ж аскорбілпальмітат - легкий консервант для олійноної косметики.
Нагадаємо, що pH важливий для ефективності вітамінної косметики. Наносьте засоби зі стабілізованим вітаміном С на ніч: руки після такої вітамінної терапії стануть біломармуровими, перевірено.

Властивості:
- Зволожуюча і вологоутримуюча,
- Стимулююча синтез церамідів,
- Пом'якшувальна епідерму,
- Боротьба і профілактика акне,
- Зміцнення імунітету шкіри,
- Легка ексфоліїруюча,
- Регенеруюча,
- Відбілююча пігментацію,
- Антибактеріальна і антикуперозна,
- Термостабільність.

Косметичне застосування: 0,3-1,5%, вводити в готову емульсію або в олійну фазу.
- Тонік і лосьйон - 0,3-0,4%
- Гель і флюїд - 0,5%,
- Олія для зміцнення волосся - 0,7-0,8%,
- Піномийні засоби - 1,5%,
- Мазі загоюючі, сироватки - 1-1,5%.
Зберігання: у прохолодному темному місці, уникати потрапляння прямих сонячних променів
Виробник: США
Запобіжні заходи: чутлива шкіра, прийом антибіотиків
Зберігання: в сухому темному місці подалі від сонячних променів

Оцінка 
2016-09-28

Ответ

Реккомендации от производителя и одобренно косметологом.

Оцінка 
2016-09-27

рН от 2,8–3,4?

Скажите - откуда информация об уровне рН от 2,8–3,4?

Оцінка 
2016-09-14

потемнел через неделю

К сожалению даже стабилизированная форма витамина неустойчива , крем с добавкой аскорбилпальмитата тоже потемнел через неделю, а это значит что витамин попросту разрушился . Жаль , очень полезный витамин но сложно им пользоваться. Я для себя нашла выход - добавляю в убтан , и пользуюсь ежедневно

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Вітамін С стабілізований

Вітамін С стабілізований

Олієрозчинний вітамін

продовжить молодість шкіри і допоможе створити вітамінну сироватку від гіперпігментації. Проявляє синергію з вітаміном Е, затребуваний як легкий консервант для косметики.