Вітамін Е (олійний)

Новий товар

Розгладження зморшок

в сироватках і кремах. Обов'язковий в помаді та блиску. Захисник ніжності і гладкості шкіри. Підсилює живлення епідерми, оздоровлює шевелюру і нігті.



Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


32,00 грн

  • 10 мл

Додати до списку бажань


Вітамін Е (олійний)

INCI: α-Tocopherol Acetate, Vitamin E 969 IU / g
Зміст токоферил ацетату: 969 МО / г
Зовнішній вигляд: жовтий олійний розчин
Розчинність: легко в олії, тригліцеридах
Застосування: тільки для зовнішнього застосування

Від носогубних зморшок

Підсилює живлення шкіри і слизових оболонок, перешкоджаючи сухості шкіри, покращує стан волосся і нігтів, омолоджує організм. Через ці властивості вітамін Е популярний в складі різних косметичних засобів - гідрофільних олій, кремів, шампунів, демакіяжних смесей.

Прекрасно підживлює волосся у складі масок і олійних обгортань. Декольте і шия теж люблять цей вітамін. І обов'язково закріплюйте ефект вітаміну Е амісолом, разом вони куди могутніше захистять шкіру!

Будучи антиоксидантом, вітамін Е захищає епідермічні клітини і еластин з колагеном від руйнування. У підсумку шкірні покриви підтягуються й розгладжуються під впливом вітаміну Е, який полегшує перебіг алергій, а також сприяє очищенню шкіри від вугрів.
Додавання до складу олійного розчину вітаміну Е захистить шкіру від вільних радикалів і продовжить термін зберігання косметики. У рецептуру вітамін Е вводять в останню чергу. І пам'ятайте, що вітаміни - субстанція тендітна, і перед введенням вітаміну, емульсію треба охолодити до кімнатної температури. А ще вітамін Е може виступати як слабкий консервант для косметичних олійних рецептур.

Властивості:
- покращує колір обличчя, яка рятує від веснянок і плям,
консервуюча,
- потужна регенеруюча,
- запобігає руйнуванню тендітних вітамінів С і А, підсилює їх омолоджуючий і антиоксидантний ефекти,
- захищає від фотостаріння, що викликається ультрафіолетом,
- здатний позбавити від мішків під очима, опухлости обличчя.
Косметичне застосування: 0,01-1,5%, вводити в остигаючий крем
- дитяча косметика - 0,01%,
- догляд за шкірою навколо очей - 0,02%,
- сонцезахисна косметика - 0,05%,
- засоби після гоління - 0,05%,
- сироватки і креми від зморшок - 0,05-1,5%,
- гідрофільні олії - 0,1-1%.
Зберігання: щільно закупореним в сухому прохолодному місці, берегти від світла

Джерело: Фармацевтична енциклопедія

Рецепт в БЛОЗІ

Оцінка 
2015-11-06

поддержу отзыв

Действительно лучше бы в капельнице, и такое же пожелание для силикон-флюида

  • 4 з 4 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-10-20

флакон

очень не удобно дозировать. Можно ли его наливать во флакон-капельницу, так ведь удобнее будет

  • 8 з 8 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Вітамін Е (олійний)

Вітамін Е (олійний)

Розгладження зморшок

в сироватках і кремах. Обов'язковий в помаді та блиску. Захисник ніжності і гладкості шкіри. Підсилює живлення епідерми, оздоровлює шевелюру і нігті.