Оксид цинку

Новий товар

Крем від прищів

стягне пори, підсушує і запобігає запалення. Попереджає комедони, не дасть прищикам зіпсувати фасад і настрій.

Детальніше

Для цього товару балів немає.


10,00 грн

  • 25 г

Додати до списку бажань


Оксид цинку

INCI: Zink Oxide Зовнішній вигляд: білий тонкодисперсний порошок

Чист
ота:
фармакопейна

Розмір часток: 1 000 нанометров

Розчинність: розчиняється у воді і спирті, диспергується в тригліцеридах, гліцерині, полісорбаті і олії

УФ-захист: повномасштабний. Блокує промені спектру А і В. Введення 1% дорівнює СЗФ 1

Рецепти з оксидом цинку

Сонцезахисні креми

Цинк - мікроелемент-учасник багатьох біохімічних процесів живого організму. Він впливає на діяльність 300 ферментів і відповідає за процеси регуляції старіння шкіри, нігтів і волосся. Але оксид - найважливіша сполука цинку. Оксид цинку (ОЦ) надає швидку допомогу: підсушує вогнища запалень при акне або схильності до утворення комедонів.

Дезинфікуючий талант цинку виражається в умінні стягти розширені пори, перешкоджаючи їх заповнення окисленим себумом.

Маски з водоростями з пучкою цинку роблять шкіру матовою і здоровою. Батер з цинком захистить шкіру в будь-який час року.

Без цинку не обходиться жоден сонцезахисний крем або олівець. Австралійці, що живуть під сонцем цілий рік, віддали свої серця цьому компоненту. Фізичний фільтр не дає жодного шансу сонячного опіку. Ніколи вам не доведеться скасовувати побачення з причини красношкірості, ніколи ніс не буде так ганебно облазити ... Оксид цинку незамінний при пошкодженнях шкірних покривів, особливо при акне. Тут позначається комплексний вплив: бактерицидна (загибель бактерії-збудника) та протизапальна дія з підсушуванням вогнищ, а також регуляція обміну сальних залоз.

Мікронізований оксид цинку також допомагає у створенні засобів від прищів. Улюбленець дерматологів! При лупі буде незайвим підгодувати шкіру мінералами: сіркою і цинком, а також скооперуватися з аргановою олією, яка дбайливо удосконалює будь-яку шкіру.

Властивості:

- Потужна антимікробна,
- Оптимізація себовиделення,
- Підсушуюча і бактерицидна,
- Швидко губить збудників акне пропіонбактеріі,
- Сприяє правильному синтезу білків в тканинах,
- Компонент зубних паст,
- Захист шкіри від ультрафіолетових променів,
- Пригнічує розпадання поту і утворює сполуки без неприємного запаху.

Слід зазначити, що найбільший ефект від даного компонента можна очікувати при комбінації його з препаратами сірки. Оксид цинку чудово зарекомендував себе в дезодорантах, твердих і рідких, сухих та гелевих, а також у знаменитих галунових крісталлах.

Косметичне застосування: 0,5-2% до 5%. Вміст оксиду цинку 25% можна знайти в аптечній пасті Лассара (т.зв. цинково-саліцилової мазі).

- гелі і креми для проблемної шкіри - 0,5-2%,
- шампуні і гелі для душу - 0,5-1%,
- зубні пасти - 0,5-1%,
- сонцезахисна лінія - 5-25%,
- дезодоранти, маски для обличчя і голови - 2-5%,
- домашня аптечка: загоюючи бальзами, пом'якшувальні мазі - 5-25%.
Корисно знати довжину хвиль променів: УФА1 = 340-400 нм, УФА2 = 320-340 нм, УФВ = 290-320 нм. Напис на сонцезахисний косметиці «Broad Spectrum» означає повномасштабний захист широкого спектра А і В (290-400 нм) .
Виробник: Перу
Зберігання: щільно закупореній, в сухому темному місці

Оцінка 
2014-04-10

Оксид цинка

Оксид цинка практически нерастворим в воде, растворяется в растворах минеральных кислот или щелочах.

  • 6 з 6 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Оксид цинку

Оксид цинку

Крем від прищів

стягне пори, підсушує і запобігає запалення. Попереджає комедони, не дасть прищикам зіпсувати фасад і настрій.