Оксибензон

Новий товар

Сухе масло

і УФ-захист від старіння шкіри. Пляжні креми від сонця і стабілізація косметичної формули. Для дитячих кремів від засмаги.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів, які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


40,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Оксибензон

INCI: Benzophenone-3, 2-hydroxy-4-methoxy-benzophenone
Зовнішній вигляд: жовтий кристалічний порошок майже без запаху
Розчинність: легко в тригліцеридах і оліях, спирті, не розчиняється у воді
УФ-захист: частковий, відображає УФВ і УФА2. Введення 1% дорівнює СЗФ 1-1,5

Розумний загар

Органічний (хімічний) УФ-фільтр бензофенон. Допоможе гелям отримати розкішну гладку текстуру, особливо це важливо для сонцезахисної косметики.
Як правило, оксибензон підсилює своєю присутністю фізичні УФ-фільтри: оксид цинку і диоксид титану. Майже миттєво розчиняється в каприлових триглицеридах, легко тане в рослинній олії, тому затребуваний в спреях і сухих маслах для пляжу. Зручно, економічно, надійно. Олієдиспергуючий диоксид титану і оксид цинку допоможуть створити найпотужніший захист від сонця, що не змити водою. Іноді потрібно і таке. Флюїди від веснянок і силіконові сироватки дуже зручно готувати з оксибензоном.
До того ж, помади і бальзами для волосся теж непогано б забезпечити захистом від сонця. Стабілізація косметичної формули і поліпшення властивостей декоративної косметики - важливі заслуги цього органічного УФ-фільтра.
Тональні креми та коректори, силіконові праймери важливі для шкіри, особливо влітку, коли потрібен додатковий захист від сонця.
Ароматичний кетон, має ледь вловимий аромат троянди.
Властивості:
- УФВ і УФА2-фільтр,
- Компонент олійної фази косметики,
- Стабілізатор косметичної формули,
- Посилення інших УФ-фільтрів в засобі.
Косметичне застосування: диспергується в олійній фазі, 1-10% (1% = СЗФ 1,1-, 5)
- Суміші з органічним УФ-фільтрами - 1-5%,
- Монофільтр для УФ-променів - 1-10%,
- Силіконові формули - 2-6%,
- Бальзами і помади для губ - 2-4%,
- Бальзами для волосся - 3-7%,
Корисно знати довжину хвиль променів: УФА1 = 340-400 нм, УФА2 = 320-340 нм, УФВ = 290-320 нм. Напис на сонцезахисної косметики «Broad Spectrum» означає повномасштабну захист широкого спектра А і В (290-400 нм).
Виробник: США
Зберігання: щільно закупореним, в сухому темному місці

Оцінка 
2016-11-11

Ответ для Ольги

Да, может заменить, но усилить защиту нужно. Например, масло малины, масло кокоса, диоксид титана, оксид цинка.

Оцінка 
2016-11-11

ОМ-циннамат

может ли оксибензон заменить ОМ-циннамат

Оцінка 
2015-12-18

Вопрос

Когда появится в наличии?

Оцінка 
2014-04-28

Срок годности

Срок годности до 12/2016

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-04-27

срок годности

А какой срок годности?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Оксибензон

Оксибензон

Сухе масло

і УФ-захист від старіння шкіри. Пляжні креми від сонця і стабілізація косметичної формули. Для дитячих кремів від засмаги.