Оксид цинку вододиспергуючий

Новий товар

Спрей матуючий

ніжно вирівнює тон шкіри, лікує прищі і захищає від сонця. Для водної фази емульсії, гелів і сироваток.



Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів, які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


47,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Оксид цинку вододиспергуючий

INCI: Zinc Oxide Z-Cote, Zinc Oxide hydrophilic (dispersible in water)

Зовнішній вигляд: білий легкий тонкодисперсний порошок

Розчинність: диспергується у воді і гліцеріні

Величина частинок: <200 нанометров

УФ-захист: повномасштабний. Відображає і поглинає промені спектрів А і В. 1% введення дорівнює СЗФ1,5

Рецепти з оксидом цинку

Гелі від сонця

Надійний УФ-екран, оскільки величина частинок дозволяє йому рівномірно розподілятися в косметичній основі. Відрізняється від традиційного ОЦ відсутністю білого сліду на шкірі. Завжди приємно знати, що білих плям на одязі немає, а захист є! Спрей, тонік, гель пом'якшують роздратовану шкіру, заспокоюють її після травм і опіків, мають бактерицидну властивість. Такий вид ОЦ зручно вводити в дезодоранти-спреї та хітозанові загоюючі гелі, які славно лікують проблемну шкіру.

Тональні флюїди неодмінно містять у складі цей УФ-екран, до того ж для жирної шкіри присутність цинку життєво необхідна. Затребуваний в коригувальних кремах і олівцях, легких в'яжучих лосьйонах для проблемної шкіри, сироватках для точкового підсушування прищиків.

Вододиспергуючий ОЦ в розумних дозуваннях (2-8%) забезпечує тривале матування і деозахист в дезодорантах. Вяжуча властивість ОЦ матує шкіру, причому весь день. Гель-крем з цинком надає приємну покриваність, може виступати як праймер, оскільки відмінно вирівнює нерівний тон шкіри. Дивний в кремах для рук, моментально створює ефект гладкої рівної шкіри, без почервоніння і недоліків.

Поглинання надлишків себума і бактерицидна дія потрібні і в звичайних косметичних засобах: емульсії і креми, декоративна косметика, піномиючи засоби. Щіпка ОЦ надасть перлового тону рідким косметичним засобам: гелям і шампуням, сироваткам і гелевим дезодорантам. Не підходить для розсипчастих мінеральних пудр: вбираючи вологу, створює ефект обличчя, всипаного попелом. Для пудр потрібен мікронізований ОЦ.

Диспергуєтся (ретельно) у водній фазі емульсії, в невеликій кількості рідини. Гарні для цих цілей полікватерніум-7 і амодиметикон. Після вводиться у формулу засобу. Вдалий в комбінації з іншими санблоками: диоксидом титану і оксибензоном. Мікронізований або олієдиспергуючий варіант оксиду цинку, можливо, сподобається вам ще більше!

Властивості:

- фізичний УФ-фільтр (екран)
- себомодулятор,
- в'яжуча і бактерицидна,
- підсушує акне і губить пропіонбактеріі,
- антисептична,
- подавляє розпадання поту.
Косметичне застосування: водна фаза,
1-10% (1% введення = СЗФ 1,5)
- суміші з органічними УФ-фільтрами - 1-5%,
- моноекран для УФ-променів - 5-10%,
- міцелярна вода - 2-3% ,
- гелі матуючі - 1-5%,
- шампуні, гелі для душу - 2%,
- дезодоранти - 1-2%,
- маски для шкіри обличчя і голови - 2-3%,
- загоюючи бальзами, пом'якшувальні мазі - 8- 10%
Корисно знати довжину хвиль променів: УФА1 = 340-400 нм, УФА2 = 320-340 нм, УФВ = 290-320 нм. Напис на сонцезахисної косметиці «Broad Spectrum» означає повномасштабний захист широкого спектра А і В (290-400 нм) .
Виробник: США
Зберігання: щільно закупореним в сухому темному місці.





Оцінка 
2015-03-18

оседает на дно

сделала гель, а ОЦ все время на дно оседает. Не сразу, дня через 3 весь на дне. Я встряхиваю постоянно перед тем, как намазать кожу. Сначала расстраивалась, но потом вижу что ОЦ работает! Но все же хотелось бы рецепт что бы не оседал, такое есть у кого то , поделитесь. Супер хоршо при паршивой угреватой коже помогает этот цинк.

  • 4 з 4 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-06-22

2% в гель для душа

кожа после геля с Оксидом Цинка шелковая!только встряхивать надо,на дно оседает со временем.

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Оксид цинку вододиспергуючий

Оксид цинку вододиспергуючий

Спрей матуючий

ніжно вирівнює тон шкіри, лікує прищі і захищає від сонця. Для водної фази емульсії, гелів і сироваток.