Діоксид титану олієдиспергуючий

Новий товар

Санблок

для пляжу. Легко розподіляється, гарантує приємність нанесення на шкіру. Робить косметику для пляжу безпечною.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


25,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Діоксид титану олієдиспергуючий

INCI: Titanium Dioxide oil-soluble
Зовнішній вигляд: найлегша пухка біла пудра, без запаху
Розчинність: легко диспергується в оліях і тригліцеридах
Чистота: тонке очищення, косметична якість
Розмір частинок 1500 нанометрів
УФ-захист: часткова, відображає УФВ і УФА2. Введення 1% дорівнює СЗФ 2

Декоративна косметика


Олієдиспергуючий ДТ краще для мила-нульовки, бальзамів для губ, кольд-кремів і консилеров. Залежно від конкретних умов його застосовують як наповнювач-пігмент для кремів і мила або як екран для сонцезахисних засобів.
Олієдиспергуючий ДТ популярний в кремоваріні, оскільки він більш прозорий, ніж звичайний. Має чудове зчеплення зі шкірою і гарантує надійний УФ-захист. Будучи УФ-екраном, ДТ застосовується поодинці або в поєднанні з іншими сонцезахисними фільтрами, що набагато ефективніше. Мінімально розбілюється по шкірі: адже чим менше розмір часток, тим слабкіше білий слід.
Є фізичним (мінеральним) фільтром, який перекриває шлях УФ-променів. Цей ДТ потужно відображає і розсіює промені спектру УФВ і УФА2. Так що якщо хочете повномасштабний захист від сонця, підсильте формулу крему оксибензоном або оксидом цинку.
При схильності до куперозу і гіперпігментації обов'язково користуйтеся фізичними екранами, які піклуються про здоров'я шкіри. Звичайні ДТ і оксид цинку популярні в сонцезахисних засобах, затребувані в мінеральній косметиці.
Властивості:
- Легка покриваність,
- УФА-екран,
- Компонент водної фази косметики,
- Текстуратор емульсій,
- Слабке матування.
Косметичне застосування: диспергується в олійній фазі, 2-15% (1% = СЗФ 2)
- Суміші з органічними УФ-фільтрами - 2-7%,
- Моноекран для УФ-променів - 2-15%,
- Мінеральна косметика - 2-10%,
- Бальзами і помади для губ - 1-5%,
- Підфарбовування косметичних засобів - 2-5%,
Корисно знати довжину хвиль променів: УФА1 = 340-400 нм, УФА2 = 320-340 нм, УФВ = 290-320 нм. Напис на сонцезахисній косметиці «Broad Spectrum» означає повномасштабний захист широкого спектру А і В (290-400 нм).
Виробник: США
Зберігання: щільно закупореним, в сухому темному місці

Оцінка 
2014-07-21

кольдкрем

весной делала по вашему рецепту кольдкрем, очень понравилось. Потом приобрела разные уф-фильты, решила сделать кольдкрем для лета. По 2% ОЦ и ДТ маслодисп. - дали такую нежную консистенцию, а даже удивилась-я новичок полнейший в кремоварении. просто вмешивала в растопленные масла и дальше по технологии. Моя сухая кожа очень хорошо воспринимает такой тяжелый крем, он у меня как ночной идет в чистом виде. А днем я его смешиваю в ладошке с гелем алоэ.

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-06-26

оч легкий в использовании

использовала в сухом масле с оксибензоном, оксидом цинка (мас-ируемым) , в общем,+ масла, сквалан, витамины, растворились и диоксид и оксид оч быстро в масле, порадовало, что несмотря на белый цвет суспензии, на коже вообще нет белого налета, раньше приходилось цвет корректировать минеральными пигментами, сейчас - красота - быстро, без проблем, впитывается, как обычное сухое масло.

  • 3 з 3 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Діоксид титану олієдиспергуючий

Діоксид титану олієдиспергуючий

Санблок

для пляжу. Легко розподіляється, гарантує приємність нанесення на шкіру. Робить косметику для пляжу безпечною.