Оксид цинку мікронізованний

Новий товар

Матуючі гелі

і декоративна косметика, коригуючі засоби для шкіри. УФ-екран, фізичний фільтр. Не розбілюєтся по шкірі, себомодулятор, корисний жирній шкірі.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


25,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Оксид цинку мікронізованний

INCI: M-zinc oxide, micronized, Zink Oxide
Зовнішній вигляд: білий легкий тонкодисперсний порошок
Розчинність: не розчиняється у воді (молочна суспензія з осадом), диспергується в оліях і гліцерині
Величина часток: 310 нанометрів
УФ-захист: повномасштабна. Відображає і поглинає промені спектрів А і В. Введення 1% дорівнює СЗФ 1.

Рецепти з оксидом цинку

Від лупи

Надійний солнцезахисник, фізичний екран. Мікронізована форма оксиду цинку (ОЦ) відрізняється від традиційного вкрай малим розміром своїх часток (310 нм) - це означає мінімум розбілювання по шкірі і надійний фізичний УФ-захист. Високий коефіцієнт відображення затребуваний в сонцезахисної косметики: на шкірі МОЦ прозорий, на відміну від білого пігментного шару звичайного ОЦ.

Матуючі лосьйони і сироватки для жирної шкіри. В'яжуча властивість ОЦ допоможе тримати шкіру в ідеальному стані, від заходу до світанку і назад до заходу.
Кремам надає приємну покриваність, може виступати як праймер, оскільки відмінно вирівнює нерівний тон шкіри. Дивний в кремах для рук, вмить створює ефект гладкої рівної шкіри, без почервоніння і недосконалостей.
Затребуваний в коригувальних кремах і олівцях, легких в'яжучих лосьйонах для проблемної шкіри, сироватках для точкового підсушування прищиків.
Поглинання надлишку себума і бактерицидна дія затребувані і в звичайних косметичних засобах: емульсії і креми, декоративна косметика, піномийні засоби.
Як пігмент мікронізованний ОЦ надає приємний перловий відблиск рідким прозорим косметичним засобам: ніжне світіння гелів і шампунів, сироваток і гелевих дезодорантів.
Пом'якшує подразнену шкіру, заспокоює її після травм і опіків, має бактерицидну властивість. Входить до складу пасти Лассара і інших загоюючих мазей. Дітям до 5 років мікронізована версія ОЦ не потрібна, користуйтеся звичайною.
Мінеральні пудри та основи обов'язково містять в складі цей УФ-екран, до того ж для жирної шкіри присутність цинку життєво необхідно. МОЦ на відміну від звичайного побратиму не підкреслює мікрорельєф шкіри, не забивається в складочки і не створює ефект крейдяної маски. У розумних дозах (2-10%), зрозуміло. Зате матування на цілий день він забезпечить!
Диспергується в водній фазі емульсії, вдалий в комбінації з іншими сонячними фільтрами: оксибензоном і діоксидом титану. Водо- і олієдиспергуючий оксид цинку, можливо, сподобаються вам ще більше!
Властивості:
- Фізичний УФ-фільтр (екран),
- Себомодулятор,
- В'яжуча і бактерицидна,
- Підсушує акне і губить пропіонбактеріі,
- Антисептичний,
- Переважний розпад поту.
Косметичне застосування: водна фаза, 3-20% (1% введення = СЗФ 1)
- Пляжна косметика (суміші з органічним УФ-фільтрами) - 3-6%,
- Сонцезахисні креми (моноекран для УФ-променів) - 3-20%,
- Мінеральна косметика - 2-10%,
- Гелі матуючі - 1-5%,
- Шампуні та гелі для душу - 2%,
- Дезодоранти - 2-4%,
- Маски для шкіри обличчя і голови - 3-5%,
- Загоюючі бальзами, пом'якшувальні мазі - 5-30%.
Корисно знати довжину хвиль променів: УФА1 = 340-400 нм, УФА2 = 320-340 нм, УФВ = 290-320 нм. Напис на сонцезахисній косметики «Broad Spectrum» означає повномасштабний захист широкого спектру А і В (290-400 нм).
Виробник: США
Зберігання: щільно закупореним в сухому темному місці

Оцінка 
2015-06-18

Ирине

это разные понятия с точки зрения химии, Ирина - растворимость (от слова раствор) и диспергируемость (от слова дисперсия). Вы не ощущаете разницу? Есть Словарь юного химика, можно почитать.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-06-18

Как же все-таки растворять?

"Растворимость: нерастворим в воде (молочная суспензия с осадком"
"Диспергируется в водной фазе эмульсии,.... " поделитесь опытом, пожалуйста, как же все-таки его растворять)

Оцінка 
2015-05-15

Солнцещатный крем !

Очень быстро растворяеться без комочков,разводов нет.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-04-13

супер

лучший в мире инг для жирной кожи. Очень скучаем ждем новой партии!

Оцінка 
2014-11-05

отличный инг для дневной косметики

цинк прелесть , не разбеливается. Все лето в кремы дневные ложила. Еще сделала с ним Цинковую пасту Лассара, очень понравилось мужу- без разводов белых. Он автомеханик, так что у нас эта мазь прописалась. Ребенку делала с обычным цинком бепантен. Подруге остатки отдала, всем хватило, еще буду делать .

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-05-26

must have

для минеральной пудры идеальный!! Лицо ухоженное, нет мелового эффекта. Даю в летнюю пудру 12% ОЦ и 15% ДТ микронизированных, -кожа как персик, мэйкапа не видно!

  • 3 з 3 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Оксид цинку мікронізованний

Оксид цинку мікронізованний

Матуючі гелі

і декоративна косметика, коригуючі засоби для шкіри. УФ-екран, фізичний фільтр. Не розбілюєтся по шкірі, себомодулятор, корисний жирній шкірі.