Екстракт кокосу

Новий товар

Антистатик для волосся

і водорозчинний компонент розгладжує шкіру, надає волоссю блиск. Ніжні креми для тіла і ароматні піни для ванн.



Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


21,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Екстракт кокосу

INCI: Coconut Extract Powder (and) Maltodextrin

Метод отримання: з підготовленої сировини екстрагують активні речовини спеціальним екстрагентом, після чого концентрують екстракт вакуум-­випарною установкою і висушують отриманий концентрат. У витягнуту фруктову пудру­-екстракт додають мальтодекстрин, що перешкоджає злежування сухої речовини

Розчинність: легко у воді, полісорбаті-­80

Рецепти: з сухими екстрактами

Дитяче молочко

Тонкомелений екстракт, в косметології кокосова витяжка дуже популярна. Природна м'якість шкіри і блиск волосся? Це легко з емульсіями на кокосі. Гель для шкіри або ніжний крем, до складу якого входить кокос, автоматично полегшує догляд за собою. Убтан або гомаж на спіруліні і кокосі пом'якшать примхливу шкіру і розгладять її.

Екстракт водорозчинний, тому легко вводиться в рецептури емульсій: у водну фазу. Всього 1% екстракту (0,1 г порошку на 10 мл) поліпшить косметичну формулу, зробить її м'якше. Для сироваток концентрацію можна підсилити.

У емульсіях і шампунях кокос зволожує, живить мікроелементами і надійно захищає. Жорстка вода тепер вам не страшна!

Чутлива шкіра, схильна до почервоніння, порадіє денному догляду на кокосі, оскільки він знімає зайву реактивність шкіри. Спробуйте ввести 2% ­вий розчин у міцелярну воду. Зникнуть червоні щоки й носи при перепаді температур або рівня вологості.

В умовах кондиціонованого повітря в офісах корисно носити з собою освіжаючий тонік на кокосовому молочку: час від часу зрошуючи личко живильною вологою, уникнете сухості і дискомфорту.

Гіпоалергенність кокосу затребувана в дитячій косметиці: нехай ніжна шкіра залишається здоровою і зволоженою!

Властивості:

- Емолент,
- Антиоксидант,
- Поліпшення еластичності шкіри,
- Зволожуюча,
- Відбілююча,
- Вітамінізуюча,
- Себомодулятор,
- Капілярозмічнююча,
- Загоююча.

Косметичне застосування: 1­-5%, розчиняти у водній фазі як сухий екстракт і проціджувати, або додавати як пудру в маски та обгортання для волосся, обличчя та тіла.
- Емульсії, гелі, флюїди, спреї ­ 1­-2%,
- Убтан, очищаючі креми ­1­-3%,
Мило і бельді, ополіскувачі для волосся ­ 1-­3%,
- Маски, скраби, гомажі, антицеллюліт ­ 2­-5%,
- Тонік, міцелярна вода, шампунь ­ 2­-4%.
Зберігання: в захищеному від світла та вологи місці. Допускається злежування пудри, яке не впливає на її властивості
Виробник: Україна

Оцінка 
2014-10-30

смягчает волосы

лучше молока сухого - меньше расход. Добавила в ополаскиватель для длинных волос. СУпер, в сочетании с Дегиквартом и кокосовым маслом.

  • 6 з 6 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-10-21

класс

улучшает эмульсию в 100 раз! Дает крему такую нежность и мягкость, не передать. Молоко сухое тоже отличное, но экстракта меньше уходит, а кожа после крема на кокосе -- шелк!

  • 9 з 9 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Екстракт кокосу

Екстракт кокосу

Антистатик для волосся

і водорозчинний компонент розгладжує шкіру, надає волоссю блиск. Ніжні креми для тіла і ароматні піни для ванн.