Силікон SeraSol SC 82

Новий товар

 Емульгуючий силікон

спрощує створення косметики. Стійкі формули і порятунок невдалих емульсій.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


29,00 грн

  • 25 мл

Додати до списку бажань


Силікон «SeraSol СК 82»холодный эмульгатор, крем без нагрева, как сделать крем на силиконе, зульфия рецепты

INCI: цетиловий ПЕГ / ППГ-7/3 диметикон, SeraSol СК 82
Синонім: раніше відомий як до н.е. 99/012
Зовнішній вигляд: вязковата, прозора безбарвна або жовтувата рідина без запаху
Розчинність: холодна вода, нижчі спирти
ГЛБ менше 4

Холодний емульгатор
Рідкий алкільний силіконовий сополіол з низьким ГЛБ створений для легкого емульгування непрямих, а також соемульгіровання прямих емульсій. Хімічна структура дозволяє цьому емульгуючому силікону впровадити в емульсію компоненти, які тяжко вводяться і без участі «СераСоль» розвалили б емульсію.
Робить стійкої косметичну формулу з примхливими речовинами:
тригліцеридами жирних кислот, ефірами жирних кислот, парафіном.
У
декоративній косметиці силікон корисний: тональні гелі лягають тонше і природніше, згладжуючи гріхи шкіри. У пудрі-розпушці для сухої шкіри 1% силікону забезпечить гладкість і рівний мікрорельєф без лущення.
Силікон популярний в косметиці: для шкіри і волосся, для молочка і бальзаму, денного і
нічного догляду. Живильні нічні креми не будуть важкі для шкіри, якщо введете 3% цього елегантного силікону в якості соемульгатора.
Бездоганні тактильні характеристики потрібні в лосьйонах після гоління або епіляції, в молочці для тіла і активних сироватках.
Емульгуючий силікон з низьким ГЛБ приємний в гелевих
дезодорантах - окрім відмінного ковзання він рівномірно розподіляє склад по шкірі і швидко висихає.
Ніжність шкіри і приємна
зволоженість - відмітна риса кремів на цьому силіконі-емульгаторі. Склад добре ковзає по шкірі, швидко вбирається без жирного блиску. Зручно вводити у вже готовий крем або покращувати невдалий липкий крем.
Свойства:
- Емульгатор для непрямих емульсій вода-в-олії,
- Соемульгатор для прямих емульсій олія-в-воді,
- Холодний процес емульгування,
- Емульгатор для множинних емульсій (вода-олія-вода)
- Висока ліпофільність,
- Кондиціоноване волосся і шкіра.
Косметичне застосування: 1,5-3,5%, додається в охолоджену емульсію.
- Кондиціонери для шкіри і волосся - 1,5-2%,
- Дезодоранти протиперхотні - 2%,
- Емульсії непрямі - 2-3%,
- Емульсії прямі і множинні - 3,5%,
- Декоративна косметика - 1,5-2%,
-
Пляжна косметика і санблоки - 3-3,5%.
Зберігання: при кімнатній температурі, щільно закупореним
Виробник: Великобританія

Оцінка 
2015-11-06

Как с ним работать?

Как работать с данным эмульгатором?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Силікон SeraSol SC 82

Силікон SeraSol SC 82

 Емульгуючий силікон

спрощує створення косметики. Стійкі формули і порятунок невдалих емульсій.