ПАР мигдалю солодкого

Новий товар

Парфумований гель

для душа залишає шкіру ніжною і доглянутою. Гелі для гоління і м'які шампуні сподобаються всім: мигдаль хороший в догляді за примхливою шкірою.

Детальніше

Для цього товару балів немає.


18,00 грн

  • 25 мл

Додати до списку бажань


ПАР мигдалю солодкого

INCI: Sodium Almond Amphoacetate
Синоніми: мигдаль амфоацетат натрію
Розчинність: легко розчинний у воді, розчиняється в олії
рН: 6-8 (5% розчин)
Зовнішній вигляд: жовтувата в'язка рідина зі слабким запахом
Сумісність: сумісний з анніоннимі, неіонними і катіонними ПАР

Демакіяжна пінка

Амфоацетат натрію отримано з жирних кислот олії солодкого мигдалю і є поверхнево-активною речовиною (синоніми: тензоактивна речовина, сурфактант). Не сама пінна ПАР (як бабассу або кокосульфат), проте дуже м'яко очищає шкіру.
Состав ПАР-мигдалю простий: вода (68-72%) і мигдаль-амфоацетат натрію (28-32%).

Піноформуючі здатності популярні в шампунях і гелях для душу: якщо додасте парфум або ефірну олію, отримаєте дивовижний засіб для очищення шкіри. Любителям м'якого миття сподобається шовковистість шкіри після засобів на мигдальній ПАР!
Ця ПАР сумісна з колегами-амфоацетатами, проте соло теж прекрасно справляється. Комплекс фітоестрогенів чудово підійде будь-якому типу шкіри. Рецепти шампуню можна знайти в статті. А піноутворюючий флакон додасть додаткову зручність.
Зауважимо, що дружелюбність і сумісність мигдалю з аніонними ПАР приємно загущає косметичний продукт і покращує його якість, на думку дерматологів.

Антистатик для волосся: полегшує розчісування, кондиціонує. Додатково доречний спрей на амодиметиконі або силіконі SeraSoft SW71: волосся будуть сяяти!
Мигдаль-ПАР виступає як м'який очищувач і в побуті: гелі для прання, пасти, креми, що чистять. Успішно комбінується з більш агресивними ПАР, тому часто вводиться в рідкі та тверді мила, що знижує подразнюючу дію і покращує властивості готового продукту.

Властивості:
- Амфотерна делікатна ПАР і со-ПАР,
- Сумісний з аніонними, катіонними, неіонними ПАР,
- Очищаюча,
- Підсилює пінення в компанії з аніонними ПАР,
- Підсилює в'язкість рецептур,
- Антистатична,
- Кондиціонуюча (полегшує розчісування).
Косметичне застосування: 5-25% (виходячи з маси готового продукту), 3-15% (оптимальне введення виходячи з проведених тестів).
- Засоби для порожнини рота - 1-3%,
- Демакіяж і очищаючі лосьйони для обличчя - 3-6%,
- Гелі для душу і шампуні - 3-10%
- Посилення в'язкості рецептур - 0,5-9%,
- Побутова хімія - 5-15%.
Запобіжні заходи: в разі потрапляння в очі рясно і довго промивайте їх чистою водою
Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони
Зберігання: при кімнатній температурі, щільно закупореним
Виробник: Італія

Написати відгук

ПАР мигдалю солодкого

ПАР мигдалю солодкого

Парфумований гель

для душа залишає шкіру ніжною і доглянутою. Гелі для гоління і м'які шампуні сподобаються всім: мигдаль хороший в догляді за примхливою шкірою.