Бета-іонон

Новий товар

Компонент для створення парфумів

і одеколонів фруктово-деревного сімейства, має освіжаючий і тонкий аромат, підходить для одораціі косметичних засобів

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


25,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Бета-іонон

INCI: (E)-4-(2,6,6-trimethylcyclohexen-1-yl)but-3-en-2-one; (E)-beta-ionone

Синоніми: бета-ірісон

Аромат: деревний з квітково-фруктовою нотою

Стійкість аромату: 112 годин

Застосування в парфумерії: серцева (середня) нота

Спрямованість: фруктово-деревний

Розчинність: олiя, дипропіленгліколь, спирт

Бета-іонон як парфумерний агент використовується в 5%-вій концентрації для створення парфумів квітково-альдегідної спрямованості. У міцнішому дозуванні запах стає нав'язливим, однак, якщо косметика змивається, а аромат чарує, допускається введення до 10%.

Бета-ірісон (синонім цього компоненту) виступає в якості серцевої ноти в парфумерії. Однак сам по собі компонент пахне приємно навіть в 1%-вій концентрації — це найбільш ходове дозування, що забезпечує одорацію косметики.

Як зробити духи власноруч — питання резонне. Слід запастися парфумерним спиртом і двома-трьома парфумерними молекулами. Запах бета-іонона багатогранний, фіалково-малиновий з ніжною і теплою чарівністю деревної ноти. Чудовий вибір для створення денних парфумів і запашних формул для тіла.

Бета-іонон поєднується в парфумерії з кетоном мускусу і кавуна, ліліалом і ефірними оліями сімейства цитрусових. За два-три тижні парфуми і одеколони дозрівають, нота бета-ірісона округлюється, а запах стає елегантним і дуже стійким.

Парфумерно-косметичне застосування: 0,1-10%
- поліпшення і створення парфумів з ефірних олiй — 0,1-10%,
- створення спиртових парфумів — 1-10%,
- незмивна косметика — 5-10%,
- віддушка для парфумованих сухих формул — 2-5%,
- мило та гелi для душу — 3-6%,
- змиваєма косметика — 7-8%.

Виробник: Iспанія

Зберігання: в темному місці при кімнатній температурі, берегти від вогню

Написати відгук

Бета-іонон

Бета-іонон

Компонент для створення парфумів

і одеколонів фруктово-деревного сімейства, має освіжаючий і тонкий аромат, підходить для одораціі косметичних засобів