Кумарин

Новий товар

Магічна і тепла нота

в парфумах, компонент серця парфумів з ароматом Сходу. Ванільно-пряна хмарка для ароматизації мила і косметики, створення і поліпшення парфумів з ефірних олій

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


25,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Кумарин

INCI: Coumarin 
Аромат: солодко-трав'янистий, в 5%-вому розчині пахне тютюново-сінною нотою з обертоном ванілі
Зовнішній вигляд: білий кристалічний порошок з проникаючим інтенсивним ароматом стручка ванілі
Застосування в парфумерії: середня або базова нота
Стійкість аромату: до 160 годин (висока)
Розчинність: суміш діетилфталату і етилового спирту; максимально зручний парфумерний розчин можна робити з 5%-вою концентрацією

Пряна пахуча речовина — кумарин, став першим компонентом, який синтезували в лабораторії. З тих пір цю чарівну шипрову ноту можна почути в жіночих парфумах і чоловічих одеколонах орiєнтальної спрямованості, вона надає букету нот належну округлість.
Мильна основа, в яку додано крихітний відсоток кумарину, може претендувати на парфумоване мило: багатьом до душі мононота кумарину як косметичний ароматизатор. Для інших видів косметики парфумерне вторгнення східної ноти кумарину теж вітається.
Як використовувати кумарин в домашній косметиці? Суху речовину слід спочатку розчинити в суміші діетилфталату і спирту етанолу: максимально рекомендована концентрація такого розчину складе 5%. Цей рідкий парфумерний концентрат використовують за призначенням — як ноту серця або бази в парфумерії або ж як ароматизатор для косметики.
Кумарин в природі зустрічається як глікозид в бобах тонка, буркунi, зубрівцi і деревії, проте в сучасній парфумерно-косметичнiй промисловості використовують суху синтетичну речовину.
Фіксатор аромату — ще одна грань кумарину, проте в цій ролі його потрібно зовсім небагато. У парфумах з ефірних олій «дружить» з пачулями і жасмином, абсолютом ванілі і корицею; цікаво звучить в дуеті з лавандою і трояндою.

Парфумерно-косметичне застосування: 0,1-0,4%, однак зручніше створити 5%-вий парфумерний концентрат, частка якого в косметиці не повинна перевищувати 8%.
- поліпшення і створення парфумів з ефірних олiй — 0,05-0,15%,
- фиксацiя аромату — 0,04%,
- створення спиртових духів — 1,5-8%,
- незмивна косметика — 0,1-0,8%,
- змивна косметика — 0,2-2%.

Виробник: Франція
Зберігання: в темному місці при кімнатній температурі, берегти від вогню

Нагадування: технологія створення парфумів і одеколонів включає кілька обов'язкових етапів. Це створення композиції, її вистоювання і відстоювання, фільтрація можливого осаду, а також розфасовка і етикетування.

Оцінка 
2016-11-07

5% раствор

10 мл. спирт
0,1 мл диэтилфталат
0,05 гр кумарин

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-11-07

%

Какое соотношение спирта и диэтилфталата в растворе для приготовления концентрата?

Оцінка 
2016-07-28

Ответ

5% раствор

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-07-27

помогите с рецептом

как правильно растворить этот компонент в спирте?какое % соотношение ?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Кумарин

Кумарин

Магічна і тепла нота

в парфумах, компонент серця парфумів з ароматом Сходу. Ванільно-пряна хмарка для ароматизації мила і косметики, створення і поліпшення парфумів з ефірних олій