Кетон мускусу

Новий товар

Чарівна нота,

що надає парфумерному ансамблю округлість. Чуттєвий і неординарний аромат мускус-кетона дбайливо фіксує парфумерні формули

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


25,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Кетон мускусу

INCI: Musk ketone
Зовнішній вигляд: кристалічний порошок кольору слонової кістки з сильним ароматом
Аромат: мускусний, пудровий, глибокий і дуже сильний
Стійкість аромату: 110 годин
Застосування в парфумерії: базова нота
Розчинність: легко в бензилбензоату або ж в суміші діетилфталату і етанолу (1:1); максимально зручний парфумерний розчин бажано робити з 1% -ною концентрацією

Сучасний мускус в парфумерії — речовина, що отримана синтетичним шляхом, вона цілком повторює аромат першоджерела. Пахучий парфумерний агент мускус цінується професіоналами за його вміння покращувати парфуми і закріплювати їх стійкість. Сам по собі мускус-кетон — чудовий фіксатор аромату.
Як використовувати кетон мускусу в домашній парфумерії? Профі рекомендують створити 1%-вий розчин — цього більш ніж достатньо для експериментів. Порошок добре розчиняється в суміші етанолу і ДЕФ, зберігати його потрібно подалі від сонячних променів.

Запашна речовина мускус-кетон використовується як базова нота в парфумерії. Сольно він може бути використаний для ароматизації мила, кремів та інших косметичних товарів.
Пахне кетон мускусу чарівно, проте деякі люди взагалі не відчувають його аромату. Парфумам надає чуттєвість, мускус вважається афродизіаком і речовиною-феромоном. Округлює аромат, плавно переводячи серцеві ноти до базових.
Важлива властивість мускусу в парфумерії — вміння створити контакт теплої шкіри людини і парфуму на ній. Важливе вміння парфумера — не переборщити з мускусом, це дуже сильний і стійкий аромат, неодмінно починайте з малої дози.

Парфумерно-косметичне застосування: 0,1-2%, проте зручніше створити 1%-вий парфумерний концентрат, частка якого в косметиці не повинна перевищувати 10%.
- поліпшення і створення парфумів з ефірних олій — 0,1-0,15%,
- створення спиртових парфумів — 1,5-1%,
- косметика, що не змивається зі шкіри — 0,1-0,7%,
- косметика, що змивається — 0,2-2%.

Виробник: Франція
Зберігання: в темному місці при кімнатній температурі, берегти від вогню

Оцінка 
2016-09-01

почитайте інформацію

Пропоную вам спершу почитати загальну інформацію про мускус: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%83%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%81
Третина населення його не відчуває взагалі, можливо ви якраз належите до тієї третини людей, які не відчувають запаху мускусу(

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-09-01

Пахнет

Я наносила раствор на кожу, нота есть.

Оцінка 
2016-08-31

Не пахнет ни чем

Сделала раствор 0,1 г мускуса + 0,1 диэтилфталат +10 г спирта. Ничем кроме спирта не пахнет. Подскажите пожалуйста как ещё можно

Оцінка 
2016-06-15

1% ный раствор

Чтобы сделать 1% ный раствор сухого вещества, нужно заглянуть в учебник по химии. Возьмите 1 г сухого вещества и долейте растворителем до 100 мл отметки в мензурке.

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-06-15

Ответ!

0,1 гр. на 10 мл. спирта.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-06-14

раствор

а как сделать 1% раствор?

  • 0 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-06-08

пропорция

не более 8% концентрата добавлять в духи.

  • 4 з 4 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-06-07

пропорция

Из описания так и не понял сколько же нужно добавлять этого мускуса в готовые духи. Может подскажите пропорцию?

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Кетон мускусу

Кетон мускусу

Чарівна нота,

що надає парфумерному ансамблю округлість. Чуттєвий і неординарний аромат мускус-кетона дбайливо фіксує парфумерні формули