Розпродаж! Рафінована олія насіння кавуна Збільшити для перегляду

Рафінована олія насіння кавуна

Новий товар

Після епіляції

цинк і селен допомагають шкірі підбадьоритися. Вбирається легко і без залишку, особливо в складі сухого масла. Волоссю додає здорове сяйво і блиск.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


20,80 грн

-35%

32,00 грн

  • 25 мл

Додати до списку бажань



Олія кавунового насіння рафінована

INCI: Watermelon (Citrullus vulgaris Schrad) Seed Oil
Активні речовини: цинк, селен, каротин, токофероли, поліненасичені жирні кислоти (лінолева, олеїнова, пальмітинова, стеаринова), вітаміни В, С, РР

Від розширених пор

Перш за все, це легка олія підійде проблемній шкірі: стягує пори, виводить токсини, а цинк і селен в складі профілактують запалення. Оптимізує вироблення шкірного сала.

Кавунова олія підходить і іншим типам шкіри - надає живильну і зволожуючу дію. Суха шкіра швидко вбере потрібну кількість олії, відновивши нормальне клітинне дихання. Цинк і селен допоможуть шкірі збадьоритися, особливо після епіляції.

Схильна до жирності шкіра полюбить олію кавунового насіння за те, що воно не перешкоджає природному виходу токсинів через шкіру, не забиває пори і не залишає жирного блиску: нікотинова кислота в складі освітлить застійні плями.

Багата ненасиченими жирними кислотами, кавунова олійка відновлює еластичність шкірного покриву і захисний бар'єр епідермісу. Ефірні олії посилюють дію кремів.
Дитячі креми будуть вельми ефективні, оскільки кавунова олія володіє пом'якшуючими властивостями, це перевірений емолент.

Підходить для догляду за волоссям, зволожуючи їх і не засолюючи. Нігтям теж будуть корисні олійні ванночки: це допомагає кутикулі НЕ сохнути, а нігтям - не розшаровуватися.
Дерматологи люблять легку олію кавунового насіння, так як вона швидко загоює ранки, травми шкіри, навіть опіки. Компонент мазей і бальзамів з домашньої аптечки.

Властивості:
- зволожуюча,
- пом'якшувальна,
- потужна регенеруюча,
- себорегулююча,
- детоксикуюча,
- зміцнююча волосся.
Косметичне застосування:
- антицелюлітні масажні суміші - 10-25%,
- маски для зміцнення волосся - 10-15%,
- гелі для догляду за шкірою навколо очей, губ - 1-5%,
- антикуперозна косметика - 5-8%,
- убтан, демакіяж, постепіл - 1-15%,
- поживні бальзами - 5-20%,
- сироватки для жирної шкіри - 5-15%,
- пляжна косметика - 10%.
Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони з зовнішньою крапельницею
Зберігання: щільно закупореним в сухому темному місці.



Оцінка 
2016-12-07

срок годности до 12/16????

дата заказа масла 03.12.16, почему не указали это?

Оцінка 
2016-06-21

Ответ!

Производитель: Великобритания. Использовать до: 03/2017

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-06-20

Производитель

Укажите, пожалуйста, страну-производитель и срок годности. Спасибо!

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Рафінована олія насіння кавуна

Рафінована олія насіння кавуна

Після епіляції

цинк і селен допомагають шкірі підбадьоритися. Вбирається легко і без залишку, особливо в складі сухого масла. Волоссю додає здорове сяйво і блиск.