Рафінована олія фісташки

Новий товар

Серум відбілюючий

на амісолі розгладить втомлену шкіру, освіжить тон. Збалансований жирнокислотний склад допомагає шкірі справлятися із зовнішньою агресією і зберігати пружність.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів, які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


46,00 грн

  • 25 мл

Додати до списку бажань


Олія фісташки рафінована

INCI: Pistachio (Pistacia Vera) Nut Oil Refined
Активні речовини: білки, жирні кислоти (олеїнова, ліноленова, пальмітинова, лінолева, стеаринова), вуглеводи, танін, фолієва кислота, вітаміни В, А, Е, С, РР, Н, холін, лютеїн, зеаксантин, каротиноїди

Для підліткової шкіри

Фісташкова олія вбирається в шкіру, не залишаючи жирного сліду. Ефективно пом'якшує і живить шкіру. Олією виводять веснянки і прикрі плями на шкірі.

В парі з глиною і оксидом цинку допоможе позбутися від вугрової висипки, поліпшить обмін речовин і виведе токсини зі шкіри. Вітамінна і корисна олія чудово прикрасить собою убтан або маску, бельді або сироватку. Спробуйте пробну кулю: фісташка і тригліцериди плюс альфа-ліпоєва кислота! Шкіра вразить вас свіжістю і рівністю тону.

Допомагає в боротьбі з целюлітом: підвищує тургор шкіри, тому часто використовується для масажу. Профілактика розтяжок - справа потрібна і тривала, тому візьміть в соратники рослинні і ефірні олії. Вони допоможуть мінімізувати наслідки набору і скидання ваги.
Фісташкова мазь легко загоює ранки, підсилює кровообіг, розгладжує шкіру. Набір жирних кислот і танін славно пом'якшують і регенерують тріщини на шкірі, ципки.

Турбують слабенькі нігті? Вони стануть здоровішими після знайомства з фісташкою. Сухе масло або дитяча мазь Бепантен на цілющому ланолині виручать в будь-яких обставинах, батер аргана допоможе зробити консистенцію просто чарівною.

До уваги зрілої і в'янучої шкіри! Фенольні сполуки не дозволяють вільним радикалам руйнувати клітинні стінки, саме тому фісташки називають молодильні горішками. Створіть сироватку на сквалані і фісташці, введіть альфа-ліпоєву кислоту та молодійте.

Властивості:
- Легка відбілююча;
- Розгладжуюча;
- Поживна;
- Легко вбираюча;
- Загоююча.
Косметичне застосування:
- Тверде мило, шампуні, бельді - 1-3%,
- Емульсії, гелі, убтан - 2-5%,
- Демакіяжні суміші, бельді - 5%,
- Загоюючі мазі, масаж - 10-25%,
- Зміцнення волосся, маски - 8-15%,
- Сухі масла-спреї - 5-10%.
Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони з зовнішньою крапельницею
Зберігання: щільно закупореній при кімнатній температурі
Виробник: Німеччина

Оцінка 
2016-01-04

Отбеливает

Использую в крема для отбеливания. Очень хорошие результаты.

Оцінка 
2015-06-04

сухое масло?

это легкле масло? можно ли его под глаза?
спс

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Рафінована олія фісташки

Рафінована олія фісташки

Серум відбілюючий

на амісолі розгладить втомлену шкіру, освіжить тон. Збалансований жирнокислотний склад допомагає шкірі справлятися із зовнішньою агресією і зберігати пружність.