Зменшена ціна! Олія пальмоядрова, РДО Збільшити для перегляду

Олія пальмоядрова, РДО

Новий товар

Пінне мило

і пом'якшувальні бельді з нуля. Олія очищенна і дезодорована, готова для омилення.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів, які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


51,30 грн

-10%

57,00 грн

  • 500 г

Додати до списку бажань


Олія ядро​​пальмова, РДО

(Рафінована, дезодорована, вибілена)

Латинська назва: Elaeis Guineensis

INCI: Palm Kernel Oil

Активні речовини: каротиноїди (провітамін А), пальмітинова кислота, лауринова кислота

Температура плавлення: 22 ºС, прохання пам'ятати про це при замовленні олії в літній час - в посилці буде рідка олія

Масажна олія

Ядропальмоваолія (не плутати з пальмовою олією з м'якоті плодів) витягують з ядер кістянок (насіння) пальми, що знаходяться всередині плоду і містять 10-30% високоякісного ядропальмового жиру, близького за складом до кокосової олії.

Легко обмилюється і тому затребувана при виготовленні мила: воно виходить тверде, біле і добре милиться.

У косметичних кремах і гелях як жировий компонент.

Пом'якшуючий засіб, знижує втрату вологи клітинами шкіри, в результаті чого вона стає більш гладкою, м'якою, еластичною. Однак в косметиці затребувана швидше як база-наповнювач мазей, загоюючих бальзамів і кремів, гідрофільних плиток. У чистому вигляді практично не використовується, оскільки для шкіри цінніше нерафінований варіант.

Властивості:

- Пом'якшуюча,

- Ранозагоювальна,

- Легко обмилюється.

Косметичне застосування: 1-100%

- Очищаючі гідрофільні рецептури - 15-20%,

- Омилення в миловарному процесі - 20-60% (див. Калькулятор).

Зберігання: при кімнатній температурі (+ 22-25 ° C) олія зазвичай рідка, твердне при 19 °C

Написати відгук

Олія пальмоядрова, РДО

Олія пальмоядрова, РДО

Пінне мило

і пом'якшувальні бельді з нуля. Олія очищенна і дезодорована, готова для омилення.