Зменшена ціна! Олія пальмова РДО Збільшити для перегляду

Олія пальмова РДО

Новий товар

Веганська косметика

для створення мила-нульовки, неперевершені омиленні властивості. Бальзам для тіла пом'якшить і розгладить шкіру

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів, які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


40,50 грн

-10%

45,00 грн

  • 500 г

Додати до списку бажань


Олія пальмова, РДО

(Рафінована, дезодорована, очищина)

Латинська назва: Elaeis Guineensis

INCI: Palm Pulp Oil

Активні речовини: найбагатше джерело провітаміну А (каротиноїдів), вітаміну Е, коферменту Q10 (убихинона), вітамін К і магній, жирні кислоти, бета-каротин

Температура плавлення: 40ºС, прохання пам'ятати про це при замовленні олії в літній час: в посилці буде розм'якшене (якщо не рідке) масло

Олія пальми - рослинний жир. Виготовляється з м'якоті і плодів фруктів олійної пальми. Білу пальмову олію нічим не відрізняють від нерафінованої жовтої, крім кольору.

Пальмова олія запускає реакцію омилення у інших рослинних олій, тому його добре використовувати в сумішах (особливо з оливковою і кокосовою олією). У рецептах можна використовувати до 100%. Дивовижно милиться - з пальмової олії виходить приємне тверде мило, яке повільно розчиняється в воді.

Косметичним засобам пальмова олія не тільки надає тверду структуру, але і є стабілізатором формули.

Бюджетний замінник батерів в косметиці. Простий бальзам для тіла допоможе зневодненій шкірі, особливо після прийому водних процедур. Нанесіть на вологу після душу шкіру пальмову олію - ​​і відразу ж відчуєте полегшення. Олія знімить дискомфорт і стягнутість.

Пальма відмінно підходить для догляду за волоссям, як і всі олії з високим відсотком насичених жирних кислот. Склеює (пригладжує) кератинові лусочки, надаючи відновлюючу дію. Захищає, залишаючи тонку водовідштовхувальну плівку, вона протидіє розпушення волосся. Волосся стає більш слухняним, набуває блиск і доглянутий вигляд.

Властивості:

- Компонент мила з нуля,

- Пом'якшуюча,

- Протизапальна.

Косметичне застосування: 10-100%

- Тверде мило - 10-30%,

- Креми і бальзами - 10-20%,

- Засоби для волосся - 5-15%,

- Пом'якшувальні масажні плитки, крем для кутикули - 5-20%.

Зберігання: щільно закупореним в тарі темного кольору

Виробник: Малайзія

Примітка: при 25 °С олія перебуває в твердому стані. Нанесена на шкіру, вона відразу тане.

Майстер-клас "Троянди J'adore"

Написати відгук

Олія пальмова РДО

Олія пальмова РДО

Веганська косметика

для створення мила-нульовки, неперевершені омиленні властивості. Бальзам для тіла пом'якшить і розгладить шкіру