Рафінована олія насіння дині

Новий товар

Легка текстура олії

та велика кількість вітамину F роблять олію самостіним косметичним засобом. Матує, загоює, розгладжує

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


26,00 грн

  • 10 мл

Додати до списку бажань


Рафінована олія насіння дині

INCI: Melon (Cucumis melo) Seed Oil
Активні речовини: поліненасичені і мононенасичені жирні кислоти (вітамін F, омега-6, лінолева, олеїнова, пальмітинова, стеаринова)

Косметика після пляжу

Легка і себорегулююча олія сподобається нерівній та вугруватій шкірі: збалансована жирнокислотна формула миттєво проникає в саме серце шкіри. Олійна суміш з динним компонентом регенерує клітини шкіри, надає їй матовість, загоює запалення. У сухих олійках цей компонент буде вельми успішним, особливо при догляді за шкірою тіла.

Омега-6 робить зрілу шкіру більш підтягнутою, а вітамін F сприяє розгладженню. Емульсії на основі Ксильянсу з додаванням динної олії знані своєю легкою текстурою, до того ж вони проникають в самі глибини епідермісу.

Пружність і чіткі контури обличчя легкодосяжні, якщо не лінуватися і робити масаж обличчя і шиї з використанням олії насіння дині. Шкіра після такого комплексного впливу набуває еластичності, тон вирівнюється, а контури стают більш витонченими.

Олія не забиває пори і не залишає масного сліду, тому рекомендована для використання навіть в чистому вигляді. Захищає епідерміс, загоює пошкодження на шкірі, пом'якшує.

Очищення гідрофільною олійкою на дині буде корисним в будь-якому віці: перевірений емолент делікатно доглядає за шкірою під час щоденного ритуалу очищення. Легка текстура олії корисна для волосся і нігтів: відновлення і живлення одночасно спрощують догляд за собою. До волосся повертається його природне сяйво, а нігтьова пластина набуває здорового блиску.

Властивості:
- регенерація,
- регулює рівень зволоження шкіри,
- захист і пом'якшення,
- оптимізація секреторної діяльності шкіри,
- зберігає ліпідну мантію шкіри,
- посилення тургору і еластичності зрілої шкіри,
- легко вбирається.

Косметичне застосування: 10-100%
- масажні суміші — 10-100%,
- зміцнення волосся — 10-15%,
- емульсії і креми — 1-5%,
- засоби для сухої шкіри — 6-8%,
- убтан, демакіяж, гідрофільна олійка — 5-15%,
- загоюючі бальзами — 10-20%,
- себорегулюючі маски — 5-15%,
- косметика після пляжу — 10%.

Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони з зовнішньою крапельницею
Зберігання: щільно закупореним в сухому темному місці

Оцінка 
2016-09-13

Рафинированное масло семян дыни

В магазине есть соответствующий документ, заверяющий о том, что масло без примесей отдушки.

Оцінка 
2016-09-13

*

Ну в общем-то покупателю всё равно кто добавил туда отдушку. Неприятный осадок остаётся в любом случае. Кроме того, большинство любителей домашней косметики как раз и делают крема дома, чтобы избежать отдушек, а здесь она зашкаливает, да и на вкус даже, без лабораторных анализов сразу понятно, что это обман. Доверие сильно страдает от таких вещей и теперь я вообще сомневаюсь, а масло ли дынных семечек это или рафинированное подсолнечное с отдушками?

Оцінка 
2016-09-12

Рафинированное масло семян дыни

Согласно документам поставщика отдушка НЕ ВХОДИТ в состав масла.

Оцінка 
2016-09-09

отдушка в составе масла

Очень огорчена, что в составе этого масла используется отдушка. Когда я покупаю сырьё для крема, я рассчитываю купить то, что указано на упаковке, а отдушку я и сама могу добавить.

Оцінка 
2016-07-08

Ответ

Обратите внимание масло полученно из семян дыни и очищенно для косметических целей.Семена и мякоть имеют разный запах.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-07-06

Пахне солодкою, стиглою динею!!!

Олійка дійсно швидко засвоюється шкірою. Має дууууже насичений аромат стиглої дині. Капнула в олійку для волосся - можна ефірок не давати))))
Трохи насторожує, можливо запах "хімічний"?
Це дуже неочікувано, бо олія кавуна не має такого запаху.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Рафінована олія насіння дині

Рафінована олія насіння дині

Легка текстура олії

та велика кількість вітамину F роблять олію самостіним косметичним засобом. Матує, загоює, розгладжує