Рафінована олія пінника лугового

Новий товар

Термостабільне

омолоджуюча олыя рятує від перших зморшок. Оптимізує водно-жировий баланс шкіри, захищає від сонця. Зберігає пігмент пофарбованого волосся.




Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


29,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Олія пінника лугового

INCI: Meadowfoam (Limnanthes alba) Seed Oil
Метод отримання: холодний віджим насіння з наступною рафінацією
Активні речовини: насичені жирні кислоти (гадолеінова, ерукова, олеїнова, пальмітинова, пальмітолеінова, бегенова, арахінова, стеаринова); поліненасичені жирні кислоти (лінолева, ліноленова α-), α-, β- і γ-токоферол

Демакіяж

Шкірі необхідні жирні кислоти, а олія пінника якраз і містить унікальний їх набір. Поліненасичені роблять шкіру м'якою, повертають ніжне сяйво і еластичність. А насичені відповідальні за
відновлення клітин епідермісу і нормальний водно-ліпідний баланс шкіри. Ось чому олія пінника - обов'язковий компонент програми догляду за шкірою, що в'яне. Можете провести корисний експеримент - нанести олію в чистому вигляді на шкіру обличчя, шиї та рук. Сухість та стягнутість підуть, а шкіра стане м'якою і ніжною. На антиоксидантному таланті пінника засновано багато омолоджуючих сивороток.

Олія пінника, будучи потужним антиоксидантом, продовжує термін зберігання олійних сумішей, а також є термостабільною олією. Масажні суміші на піннику високо цінуються масажистами - чудове ковзання!
Шкіра стала швидко салитися і втратила тургор? Зробіть денну олієсуміш (пінник і камелія в рівних частинах плюс лавандовий ефір) і забудьте про нав'язливий жирний блиск. Пінник чудовий себорегулятор. Якщо вмиваєтеся убтаном, олія виявиться досить до речі.

Крем на піннику добре бореться із зморшками: починаючі гусячі лапки можна розгладити! Компонент сухих масел для догляду за тілом, добре лягає в гідрофільні олії.
Догляд за шкірою губ спроститься, якщо зробите просту гігієнічну помаду з пінником та какао. Олії утримують вологу в шкірі, не даючи губам обвітрюватися. До того ж, олія пінника продовжує термін зберігання олієсумішей.

Для любителів позасмагати пінник хороший тим, що захищає від сонячних променів і регулює зволоженість шкіри. Особливо ця властивість корисна для дитячих кремів.
Волосся обожнює олію пінника за її властивість зміцнювати власний стрижень по всій довжині. Пофарбоване або біозавите волосся зберігає пігмент і структуру надовго, якщо балувати його бальзамом на піннику.

У парфумерії олія цінується як фіксатор аромату (властивість, схожа з касторкою і жожоба), оскільки вона термостабільна і стійка до прогірчіння.

Властивості:
- Антиоксиданта,
- Легко вбирається без жирного блиску,
- Омолоджуюча,
- Зберігає волоссю
пігмент,
- Легкий захист від уф-променів,
- Потужназагоююча,
- Пом'якшувальна і зволожуюча шкіру.
Косметичне застосування: 1-100%
- Тверде мило - 5-20%,
- Емульсії і суфле - 2-5%,
- Демакіяж і очищення шкіри - 5-15%,
- Убтан, олійні обгортання, декольте - 3-7%,
- Склади для зміцнення нігтів - 5-10%,
- Догляд за волоссям - 3-7%,
- Сухі масла-спреї - 10-50%,
- Мазі загоюючі - 10-15%
Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони з зовнішньою крапельницею



Написати відгук

Рафінована олія пінника лугового

Рафінована олія пінника лугового

Термостабільне

омолоджуюча олыя рятує від перших зморшок. Оптимізує водно-жировий баланс шкіри, захищає від сонця. Зберігає пігмент пофарбованого волосся.