Рафінована олія виноградної кісточки

Новий товар

Поліфеноли молодості

для матової і юної шкіри. Легка і корисна олія, компонент гідрофільних олій і загоюючих бальзамів.



Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


21,00 грн

  • 50 мл

Додати до списку бажань


Олія виноградної кісточки рафінована

INCI: Grape Seed (Vitis Vinifera) Oil Refined

Підтягуючі креми

Олія легка всмоктується і не забиває пори - дивовижна основа для сухих масел! Стягує пори і повертає пористій шкірі пристойний вигляд. Збите масло з коріандром відмінно догляне за шкірою всього тіла, універсальний засіб!

При вугруватій шкірі дезинфікує шкіру, приємно освіжає, особливо в союзі з ментолом. Тому завжди потрібна в матуючих гелях і глиняних масках для глибокого очищення пор і профілактики сальних пробок.

У олії виноградної кісточки сконцентровані найцінніші вітаміни, мікроелементи, жирні кислоти, дубильні речовини. Саме цей набір цих компонентів зумовлює протизапальні і бактерицидні властивості олії.

В'янучій шкірі олія відновить тургор і згладить зморшки. Умивання убтаном з крапелькою виноградного еліксиру стане вашою улюбленою процедурою. Почніть прямо сьогодні.
Ніжна і легка виноградна кісточка давно і успішно використовується в дитячій косметиці. На її основі виходять прекрасні гідрофільні олії, які легко і ніжно знімають забруднення з шкіри, навіть водостійкий макіяж. При цьому не порушується водно-жирова мантія нашої шкіри.

Для декольте і шиї створіть гіалуроновий флюїд з малиновим кетоном. Така емульсія зберігає природну вологість шкіри. Водорослева маска ущільнює дерму і підтягує шкіру, а ефірні олії чорнобривців і пальмарози роблять шкіру гладкою і ніжною.
Надійний партнер у боротьбі з
целюлітом і зниженням пружності шкіри.

Властивості:
- Матуюча,
- Зволожуюча і розгладжуюча,
- Уповільнює старіння,
- Природний сонцезахисний фільтр,
- Загоююча.
Косметичне застосування: 1-20%
- Убтан, емульсії і гелі - 1-4%,
- Сухе масло, сироватки - 5-10%,
- Бельди і брускове мило - 2-5%,
- Гідрофільні олії - 10-20%,
- Збите масло, бальзам-розтирання - 10-15%,
-
Шампуні та демакіяж - 2-5%,
- Масажні суміші,
загоюючі мазі - 5-20%.
Зберігання: при кімнатній температурі, щільно закупореним, уникати потрапляння прямих сонячних променів
Виробник: Німеччина



РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2016-02-09

Відповідь!

Нерафіновані масла - це холожний віджим,який зберігає усі корисні речовини та вітаміни.Використовують для сухої старіючої шкіри, краще поєднувати рафіновані масла з нерафінованими, для легшого нанесення на шкіру. Рафіноване масло підходить більше для нормальної і комбінованої шкіри. А також, рафіновані масла можна нагрівати, а масла холодного віджиму навпаки.

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-02-07

Яка різниця

Доброго дня. Напишіть будь ласка в яких цілях краще брати нерафіноване масло, і в яких рафіноване?

Оцінка 
2016-01-15

Пожелание

Ваш сайт наверняка удобен для тех у кого скоростной интернет, но для таких как я - это мучение переходить со страницы на страницу. Напишите хотя бы фасовку на общей странице (рафинированные масла) чтобы не ждать по 5 минут каждую страницу. Я думаю, что для всех остальных пользователей это лишняя трата времени.

  • 3 з 3 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-04-17

Цвет

Подскажите, пожалуйста, это масло желтого или зеленого цвета?
Спасибо

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Рафінована олія виноградної кісточки

Рафінована олія виноградної кісточки

Поліфеноли молодості

для матової і юної шкіри. Легка і корисна олія, компонент гідрофільних олій і загоюючих бальзамів.