Нерафінована олія таману

Новий товар

 Загоюючій крем

після гоління знімає роздратування і заспокоює пошкоджену шкіру. Для зрілої шкіри як олія-антиоксидант щоденного догляду. Чудова антикуперозна і заспокійлива олія.






Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 3 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 3 балів, які можна конвертувати в сертифікат на 0,60 грн.


72,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


НР олія таману

буде корисна зрілій шкірі як олія-антиоксидант щоденного догляду. Чудова антикуперозна і заспокійлива олія

INCI: Tamanu (Calophyllum inophyllum) Oil

Активні речовини: нейтральні жири (тріацілгліцерини, гліколіпіди і фосфоліпіди), вільні жирні кислоти, стероли, терпеноїди та стероїди, лактони

Антикуперозну властивість таману і його заспокійливу дію оцінять власниці тонкої шкіри, схильної до почервоніння. Крапля таману в суміші з ефірною олією пальмарози повинна стати щоденним ритуалом для тих, хто мріє винищити почервоніння у крил носа.

Загоюючій крем після гоління знімає роздратування і заспокоює пошкоджену шкіру. Бактерицидне вміння таману можна використовувати в батері для лікування подряпин, ударів шкіри. Таману непомітно регенерує і попутно зволожує шкіру: пляжна косметика на тамані діє благотворно на стресовану шкіру.

Косметичне молочко на тамані зробить очищення сухої шкіри простим і дієвим. Батер-бальзам на ефірних оліях не просто очищає шкіру, а живить її. Ніякого дискомфорту, а на ранок шкіра гладенька і доглянута. Суміш таману з мигдальною олією і вітаміном Е може використовуватися як демакияж. Зрілій шкірі таману буде корисно як олія-антиоксидант щоденного догляду.

Таману лікує вугрувату шкіру, налагоджуючи її себовідтік. Олія легко всмоктується і робить шкіру навіть після першого застосування бархатистою і свіжою. Крапля кминної і лавандової олії в суміші таману і рижію позбавить від настирливих прищиків.

Цілюща властивість таману, як і масла ши, полягає в полегшенні протікання нападів артриту. Масаж підсилює знеболювальну властивість таману при запаленні суглобів: крем для рук неодмінно нехай буде на олії таману. У чистому вигляді нерафінований таману застосовують при профілактиці стрий і в масажних оліях для тонусу шкіри.
Догляд за нігтями і сухою кутикулою за допомогою таману дарує блиск нігтьової пластини.

Властивості:
- Зволожуюча і відбілююча,
- Антикуперозна,
- Поживна,
- Матуюча,
- Регенеруюча,
- Стимулююча утворення колагену.

Косметичне застосування: 1-10%
- Гелі, емульсії, флюїди - 2-3%
- Живильні бальзами для сухої шкіри - 5-7%
- Сироватки, маски, убтан - 4-5%
- Гелі і лосьйони після гоління і епіляції - 3-4%
- Загоювальні мазі - 10-12%
- Інтенсивне відновлення волосся, гідрофільна олія - 5-8%
- Бальзами для губ - 4-5%
- Збите масло, закріплення засмаги - 10%





Написати відгук

Нерафінована олія таману

Нерафінована олія таману

 Загоюючій крем

після гоління знімає роздратування і заспокоює пошкоджену шкіру. Для зрілої шкіри як олія-антиоксидант щоденного догляду. Чудова антикуперозна і заспокійлива олія.