Нерафінована олія насіння моркви

Новий товар

 Авітаміноз

шкірі не загрожує! Кращий догляд з бета-каротином на варті здоров'я. Всього пара крапель в ваш крем або олію.



Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів, які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


55,00 грн

  • 10 мл

Додати до списку бажань


Олія насіння моркви нерафінована

Метод отримання: холодний віджим
INCI: Wild Carrot (Daucus carota) Seeds Oil
Активні речовини: лецитин, провітамін А, вітаміни В, РР, D, фолієва кислота

Омолодження шкіри
Сиродавлена олія морквяного насіння таїть в собі поклади антиоксидантів. А ефірна олія в складі відновлює тонус і еластичність шкіри, бореться з акне. 
Морквяне насіння із запасом бета-каротиноїдів активно бореться зі старінням шкіри, особливо фотостарінням, агресією ультрафіолету. Не потрібно думати, що
сонячні промені шкодять шкірі виключно влітку. Протягом всього року варто користуватися сонячними блоками в косметиці: це зовсім не затратно, зате надійно. Олія злегка відбілює шкіру, вирівнює тон обличчя і покращує текстуру.

Сухій шкірі подобається морквяна олія. Вона легка, миттєво всмоктується, поступово відновлює текстуру шкіри. Морква (особливо в парі з календулою і кризалідом) зміцнює стінки капілярів і стирає сітку судин зі шкіри. Водорослева маска на олії морквяного насіння чудова для тьмяної шкіри.

Проблемній шкірі морква підсушить запалення, зніме почервоніння, позбавить від дискомфорту, особливо в холодну пору року. Вітамінне підживлення сиродавленої олії насіння моркви гарантує шкірі матовість і вирівнювання мікрорельєфу. Не забудьте про детоксицикуючі здібності моркви: підсильте їх косметичною глиною, убтанами. І ефірними оліями!

Тонка і млява шкіра порадіє флюїду: капіляри зміцнюються, шкіра зволожується і світлішає. Флакончик сухої олії з додаванням моркви завжди виручить шкіру.

Дитячій шкірі теж потрібна турбота моркви. Поєднуйте в кремах легкі олії (рисових висівок, петрушки, камелії) і поживні батери, тоді ви точно уникнете почервоніння й сухості шкіри.
Загоюючі таланти моркви теж заслуговують на увагу. Укуси комах, подряпини і ранки можна змащувати олією в чистому вигляді. А універсальний крем бепантен стане тільки краще від введення в рецептуру морквяного еліксиру.

Властивості:
- Антиоксидантна,
- Матуюча і в'яжуча,
-
Капілярозміцнююча,
- Регенеруюча,
- Легка
відбілююча,
- Захищає від УФ-агресії.
Косметичне застосування: 0,5-4%
- Дитяча косметика - 0,5%
- Догляд за шкірою навколо очей - 1-2%
- Матуючі склади,
убтан - 0,5-1%
- Зволоження і живлення шкіри після солярію - 2-4%
- Олійні сироватки,
сухе масло - 4%
- Бальзами загоюючі - 4-5%.
Зберігання: в сухому прохолодному місці, не довше півроку
Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони
Виробник: Україна

Оцінка 
2014-03-19

срок

Какой срок годности

  • 0 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-03-08

ответ Юлии

Данное масло можно применять в пищу.

  • 1 з 2 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Нерафінована олія насіння моркви

Нерафінована олія насіння моркви

 Авітаміноз

шкірі не загрожує! Кращий догляд з бета-каротином на варті здоров'я. Всього пара крапель в ваш крем або олію.