Нерафінована олія насіння кмину чорного

Новий товар

Зміцнює бюст

і допомагає зберегти чіткий овал обличчя. Потужний антиоксидант. Порятунок при акне. Благотворно для волосся і нігтів.



Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів, які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


47,00 грн

  • 25 мл

Додати до списку бажань


Олія насіння кмину чорного нерафінована

Метод отримання: холодний віджим насіння
INCI: Nigella damascena Seed Oil
Активні речовини: вітаміни А і Е, кальцій, фосфор, залізо, сірка
Синоніми: чорнушка, мацок, нигелла, римський коріандр, калаунджі

Олія для брів

Кмин-касторовий олієсуміш - найпростіший рецепт зміцнення волосків брів. Натуральні і соболині брови завжди прикрашали жінок, так зробимо їх густими і блискучими!

Вивчаючи хімічний склад олії кмину, вчені чимало здивувалися, з'ясувавши, що схожий жирнокислотний склад в природі зустрічається лише в морепродуктах. Жирні кислоти і справді підібрані зі смаком, вони нормалізують обмінні процеси в шкірі, знижують зайву секрецію себума, перешкоджають утворенню зморшок, шрамів і рубців. Відомий запах олії обумовлений вмістом карвона (запашної речовини).

Для зрілої шкіри олія чорнушки підходить за всіма параметрами: відмінно тонізує, пом'якшує і зволожує шкіру. Вона вирівнює рельєф і структуру епітелію, розгладжуючи дрібні зморшки і нерівності. Підвищує еластичність і пружність, сприяючи збереженню чіткого овалу обличчя.

Споконвіку кминна олія високо цінувалася на Сході, тому що допомагала при багатьох захворюваннях.
Догляд за проблемною шкірою будь-якого типу з частими рясними висипаннями спроститься, якщо до складу кремів ввести олію чорного кмину. Чудово проводити генеральне прибирання пор, роблячи глиняні маски з додаванням цеї чудо-олії. Очищення шкіри убтаном з краплею кминної олії надасть розсмоктуючу, тонізуючу і регенеруючу дію. Тьмяна шкіра стає матовою, чистою, пори звужуються, а запалення підсихає без сліду.
Олію поважають дерматологи за її талант полегшувати перебіг шкірних захворювань і лікувати опіки, травми шкіри. Зберігайте в домашній аптечці загоюючу мазь з кминною олією.

Догляд за волоссям при себореї або випадінні волосся стане дієвішим, якщо не лінуватися і робити олійні обгортання на 20 хвилин (не довше, інакше шкіра стане сухою). Олія чорнушки не тільки лікує шкіру голови, знімаючи лущення, а й зміцнює цибулинки волосся.

Олійі сироватки з амісолом підвищать гнучкість бюста, тому резонно вводьте чорний кмин в креми для тіла. Склади з фенилтриметиконом розгладять мікрорельєф шкіри, створивши ідеальні умови для макіяжу.

Властивості:
- Регенеруюча,
- Пом'якшувальна і розгладжуюча,
- Противірусна,
- Антибактеріальна,
- Протигрибкова,
- Освітлююча.

Косметичне застосування: 1-10%
- Креми, гелі - 1-3%,
- Ранозагоювальні засоби - 2-6%,
- Зволожуючі сироватки при псоріазі, екземі, алергії - 4-7%,
- Догляд за вугруватою шкірою - 3-6%,
- Мазі при дерматитах і грибкових захворюваннях - 5-10%,
- Кондиціонери і сироватки для зміцнення волосся і нігтів - 3-9%.
Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони



Оцінка 
2016-05-27

Анна

Масло очень понравилось.Сначала использовала его для роста бровей и брови после него и правда стали чуточку гуще)А теперь начала использовать вместо крема для лица,кожа у меня склонна к образованию черных точек,после него же никаких воспалений нет.

Оцінка 
2016-05-23

удивлена запахом

Думала это что-то вроде масла кориандра, которое так и не придумала, куда можно, кроме масок. Но это так тонко пахнет!

Оцінка 
2016-03-22

Анна

Очень понравился запах, стоило бы масло дешевле, добавляла бы в салаты)Брала его для роста бровей, и оно правда помогло, брови стали значительно гуще!

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-02-08

Восторг!

Вдобавок к отличным противовоспалительным свойствам этого масла,недавно сделала открытие - оно ПОЛНОСТЬЮ перебивает полисорбат в гидрофильном масле!Всего 7% и масло приобретает приятный сладковатый аромат!Спасибо!

  • 4 з 4 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-03-28

Смесь витаминная

Смешиваю в бутылочке 3-4 масла и пью каждый день по ложке десертной , утром и вечером. Вот и все лечение. Это мне дерматолог посоветовала (кожа жутко шелушилась). Только она рыбий жир рекомендовала -там омега-3 полно. Но я его не могу. Взяла оливу, тыкву, рыжик и примулу. Тминчику добавила. Вот еще укроп хочу прикупить. Смешиваю понемногу - 50 мл, выпила, следующую смешала. Шикарно действует, через месяц будете довольны кожей.. Думаю вот еще коэнзим туда добавить, он же масло-растворимый. Но пока не делала.

  • 3 з 3 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-03-28

Арине

Подскажите рецепт смеси и как именно принимаете?

Оцінка 
2015-03-28

в сыворотки

добавляю его везде, тонко пахнет. Радует что ввод небольшой,еще на кухню хватает. С оливковым мешаю и в салаты и соусы для мяса. Роскошный аромат! В прошлом году весной пропила месяц смесь масел оливки, рыжика и тыквы. Девы, кожа реально разгладилась, а еще летом пигментные пятна не так сильно выступали. сЕйчас тоже начала пить масла курсом.

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-03-28

Аромат как буд-то духи

я раньше брала масло тмина обыкновенного-вонь страшная. А это прям пахнет, да пахнет очень приятно. Я шокирована.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-11-05

не подошло для кожи

мне не подошло для кожи, отдала сестре, она им волосы укрепляет. Хвалит.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-11-05

масло для тела

Развожу 1:5 в миндальном масле. И уже разбавленным маслом пользуюсь, получается нежирно, не так интенсивно пахнет, приятное масло. Для кожи тела тмин действует как надо, для лица может быть тяжеловат. Хотя можно с арганой смешать, думаю. Пузырька хватило на год. Плюс в салатики летом добавляли, очень вкусно и изысканно.

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Нерафінована олія насіння кмину чорного

Нерафінована олія насіння кмину чорного

Зміцнює бюст

і допомагає зберегти чіткий овал обличчя. Потужний антиоксидант. Порятунок при акне. Благотворно для волосся і нігтів.