Магнію оксид

Новий товар

Терпкий агент

для пористої шкіри. Абсорбент для деотальків, сухих дезодорантів. Надає пудрам крихкість і легкість, а гелям і шампуням ніжне мерехтіння. Стабілізатор рН.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


26,00 грн

  • 50 г

Додати до списку бажань


Магнію оксид

INCI: Magnesium Oxide
Синоніми: палена магнезія, периклаз
Зовнішній вигляд: білий пухкий порошок без запаху
Розчинність: відмінно в холодній воді, кислотах, лугах; не розчинний у спиртах
 
Палена магнезія

Головна властивість — мінеральним пудрам і тальку для тіла оксид магнію надає легкість і перешкоджає злежування. У пудрах з покриваючей здатністю (т.зв. покриваністю для захисту від сонця) цей компонент створює пухнастість суміші, не знижуючи сонячної защіти.

У складі тальків і пудрових дезодорантів обов'язково присутній магнію оксид.
Наприклад, пудра-абсорбент вологи (поту) з дезінфікуючими компонентами (ментол, оксид цинку, галуни алюмокалієві, кислота саліцилова і борна, ефірні олії).

Палена магнезія допомагає стопам залишатися сухими, пом'якшує шкіру, запобігає появі запаху і грибковій інфекції. Пудра надає відчуття оксамитової і ніжної шкіри. Має хорошу сипучість без утворення пилу.

Деоталькі на основі оксиду магнію і кукурудзяного крохмалю наносяться безпосередньо на шкіру, а також в взуття і шкарпетки. У будь-який час року профілактує появу запаху і грибка.
Зауважимо, що магнію оксид абсолютно безпечний для організму, нетоксичний, не має терміну придатності. Тому він затребуваний в мінеральній косметиці.

Сонцезахисні креми і пудри містять оксид магнію, оскільки він береже шкіру від негативного впливу ультрафіолету. А в зубних пастах і еліксирах він виступає наповнювачем.
Це хороша основа для масок: глиняних, водорослевих. Палена магнезія виступає носієм у багатьох готових масках, замінюючи глини, мальтодекстрин. Володіючи абсорбуючою дією, добре показала себе в очищувальних масках.

Проблемній шкірі цей компонент сподобається. Магнію оксид поряд з оксидом цинку відбілює, підсушує, звужує пори. Простий і перевірений засіб для лікування вугрів (в поєднанні з оксидом цинку). Косметологи призначають лосьйон-бовтанку з додаванням азелаїнової кислоти, оксидів цинку і магнію. Протягом тижня-двох результат вже помітний.

Шампуні з оксидом магнію показані при жирній шкіри голови. До того ж введення паленої магнезії в рецептуру допомагає стабілізувати рН і надає водним розчинам приємне мерехтіння.

Властивості:
- в'яжуча і порозвужуюча;
- вбирає забруднення зі шкіри;
- очищає нечисту шкіру;
- перешкоджає злежування порошків і пудр;
- носій, буферний агент.
Косметичне застосування: 1-100%
- маски;
- деотальки;
- пудрові дезодоранти;
- присипки;
- шампуні;
- декоративна мінеральна косметика.
Зберігання: щільно закупореним в сухому місці, уникати вологи
Виробник: Німеччина

Оцінка 
2016-07-01

Супер порошок!

Кожа летом очень жирная, а крем с ним супер матирует.Сколько дорогих маткремов куплено было!

Оцінка 
2016-06-15

Совет!

А я люблю добавлять в летние крема перед консервантом, хорошо подходит для комбинированной кожи, нет жирного блеска в течении дня.

Оцінка 
2016-06-14

Матирует

Ната ,как вы делаете убтан?

Оцінка 
2014-09-18

для матирующего крема

добавляю по чуть в дневной крем и маски стягивающие для пор. Кожа матовая и очень ровный тон, эффекта маски на долго хватает.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2013-12-16

матирует и вбирает жир

моя любимка! Открыла для себя летом, потом научилась убтан делать.Теперь кожа не блестит, можно даже в зеркальце не закглядывать. Какая дура раньше была -столько денег тратила на тюбики в магазинах фуфловые!!! Зато на на секономленное НГ себе можно подарок купить . С наступающим всех!

  • 3 з 3 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Магнію оксид

Магнію оксид

Терпкий агент

для пористої шкіри. Абсорбент для деотальків, сухих дезодорантів. Надає пудрам крихкість і легкість, а гелям і шампуням ніжне мерехтіння. Стабілізатор рН.