Бетациклодекстрин

Новий товар

Матуюча маска

та в'яжучі властивості. Поглинає неприємні запахи: у косметиці та побуті. Актуально для вугруватої шкіри. Допомагає активів глибше проникати в шкіру.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів, які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


40,00 грн

  • 25 г

Додати до списку бажань


Бета-циклодекстрин

INCI: Beta-cyclodextrine
Синонім: харчова добавка Е459
Розчинність: легко розчиняється в холодній воді, а ось після розчинення в гарячій воді дає кристалічний осад при охолодженні, практично не розчинний в спирті
Зовнішній вигляд: білий кристалічний порошок солодкуватого смаку
 
Поглинання запахів

Бета-циклодекстрин (БЦД) - вид олигосахаридів, які утворюються за участю ферментів з крохмалю. Використовується в фармацевтиці, косметиці і харчовій промисловості, маркований як безпечна харчова добавка E459.
Не подразнює шкіру, цілком природний компонент.
Прекрасно матує шкіру, що актуально при акне і розширених порах. Маски з корисної сірки зазвичай ігноруються унаслідок сильного запаху, але з БЦД вам боятися нічого! Проблема зайвого вироблення шкірного сала зникає. Володіє бактерицидною активністю, що робить його важливим компонентом косметики для боротьби за чисту шкіру. Застосування шампуню з цим компонентом позбавить коріння волосся від зайвої жирності, а якщо є лупа, вводите пиритион цинку.

Підсилює розчинність слаборозчинних у воді компонентів, забезпечує енергійну доставку біологічних активів в шкіру. Корисний в емульсіях і сироватках.
Незаперечна гідність бета-циклодекстрину є дезодоруюча. У косметиці використовується безліч надзвичайно цікавих компонентів і не всі вони часом приємно пахнуть. Скажімо, олія німу або бетаїну. БЦД елегантно вирішує цю заковику завдяки своїй здатності поглинати специфічний запах.
Олійні суміші і мазі можна дезодорувати, якщо втрутити порошок БЦД в рецептуру. Цинково-саліцилова паста на олії німу або ліпофолці стане вашою улюбленицею в домашній аптечці.

Дезодоранти (рідкі, порошкові або тверді) також не дадуть запаху поту шансу, якщо в складі є цей компонент.
Зубні пасти або ополіскувачі для рота миттю поглинуть часниковий запах, так що можна відразу бігти на побачення або ділову зустріч!

У побуті освіжувач повітря з цим компонентом прибере нікотиновий дух в авто або житловому приміщенні, запах затхлості в підвальному приміщенні, кухонний чад чи інші аромати, навіть хлорку. Але врахуйте, що бета-циклодекстрин поглине будь-який запах в кремах і емульсіях, в тому числі і віддушку.

Коротка інструкція по створенню спрея-поглинача запахів. Розчиніть 2-5% бета-циклодекстрину в холодній воді, перемішайте. Процідіть двічі і залийте в спрей.
У зимовий час з порошком БЦД резонно робити саше для освіження взуття. Якщо просочити порошок бета-циклодекстрину улюбленим ароматом або ефірною олією, то отримаєте деопудру. Якщо трохи такої пудри розтерти в руках або на тілі, то від тепла тіла порошок почне вивільняти молекули аромату. Заповзятливі американці першими стали використовувати цю якість для реклами парфумів на журнальних сторінках. Потер сторінку - відчув запах.

Властивості:
- дезодоруюча і бактерицидна,
- себорегулююча і матуюча,
- поліпшення розчинності речовин з низькою розчинністю у воді,
- стабілізатор активів в рецептурі,
- провідник активів в епідерміс,
- поглинає специфічний запах деяких олій і компонентів косметики,
- біорозпад,
- додає непомітне мерехтіння гелевій консистенції,
- компонент декоративної косметики.
Косметичне і побутове застосування:
- дезодоранти,
- шампуні і гелі,
- креми, сироватки і маски,
- ополіскувачі для рота і зубні пасти,
- освіжувачі повітря,
- саше і спреї для маскування неприємних побутових запахів.
Рекомендована концентрація: 0,1-7%
- очищення волосся - 3-5%,
- очищення вугруватої шкіри - 2-3%,
- креми і сироватки - 5-8%,
- маски - 3-4%,
- дезодоранти і ополіскувачі для рота - 5%,
- побутове дезодорування (освіжувачі, саше, спреї) - 5-7%.
Технологія введення: водний розчин бета-циклодекстрину змішати з готовою активною фазою, а після - ввести суміш в уже остиглий косметичний засіб. Перемішати.
Зберігання: щільно закупореним в сухому прохолодному приміщенні

Оцінка 
2016-11-21

Ответ для Татьяны

Рекомендуемая концентрация: 0,1-7%. Можно добавлять в не смываемую косметику.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-11-18

Как на счет несмываемых средств?

Можно ли его добавлять в несмываемые средства для волос, и если да, то в какой дозировке? В укладочном геле 5% "ароматного" компонента, нужно убрать запах, отдушки - не вариант.

Оцінка 
2016-08-31

Для консультанта

Что именно я могла сделать не так? Я подробно описала 2 процесса приготовления. В мерном стакане смешала 94 мл воды и 6г бдц. Долго мешала,даже оставила на какое-то время для растворения. Что тут ещё может быть не так. Напишите как вы его готовите для устранения неприятного запаха,интересно чем же это будет отличаться.спасибо

Оцінка 
2016-08-30

Мое спасение :-)

Случайно на пол разлила 10 мл отдушки Лимон. Первые 5 минут приятно пахло лимончиком. Дальше стало плохо. Очень плохо. Голова разболелась, находиться в квартире было невозможно. Я просто Бетациктодекстрин насыпала в воду - упаковку (25 грамм) грамм на ведро воды, и помыла пол. Через час уже даже и следа запаха Лимона не было.

Оцінка 
2016-08-29

Ответ Кристине

Уважаемая Кристина, мы используем всем коллективов в быту, всегда выручает уже три года, возможно вы сделали что-то не поинструкции?

  • 0 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-08-28

Никакого толку

Здравствуйте,я не понимаю в чем причина,но добавила в 3 крема с небольшим запахом и ничего не изменилось,абсолютно! Все запахи ,как были,так и остались. В описании указано,что легко растворяется в холодной воде,добавила 6% на 100 мл,вообще не растворяется. Тоже самое и в горячей,даже на вод.бане долго грела( тут он растворился,нл после остывания не просто кристолизовался,нл и вернулся в прежнее состояние,тоесть полностью осел) в чем проблема? Также написано что уберет запах эфирок и отдушек,эксперимента ради добавила 1 каплю отдушки на 6% бдц- отдушка пахнет ,еще и как

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-04-15

Совет !

При 4% БЦД в воде от осадка спасает 0,5-1% магнезии.

Оцінка 
2015-12-03

Бетациклодекстрин

Светлана, задавайте вопросы на нашем Форуме, там хорошие специалисты, они и посоветуют, и помогут!

Оцінка 
2015-12-02

присоединюсь к вопросу Анны

Уважаемая Зульфия, просветите, пожалуйста о том, как лучше использовать данный инг, чтобы чувствовались только те запахи, которые нужны?

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-04-19

Вопрос по компоненту:

Можно ли сначала "убить запах" , к примеру от осажденой серы, а потом ароматизировать средство эфирками, или бетациклодекстрин и каждый введенный запах будет поглощать. Вопрос возник из за описания деопудры, где и бетациклодекстрин и эфирки и вроде эфирки пахнут.. или это только с порошком работает?

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-09-29

от запахов в доме

люблю бцд за универсальность. Себе делаю маски, по щепотке добавляю в дневной крем. А еще добавляю в собачий шампунь - мой цуцык хоть и короткошерстный, но иногода после дождя пованивает. Бцд справляется. И еще подстилку время от времени деотальком обрабатываю с бцд. Может не совсем по косметичной теме, но компонент улетный!

  • 4 з 4 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-06-16

поглощает запахи!

Делала маски для волос с луком. Можете себе представить, какое абре у этой масочки! Добавила БЦД - и все! Аромат исчез! Советую!

  • 7 з 7 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Бетациклодекстрин

Бетациклодекстрин

Матуюча маска

та в'яжучі властивості. Поглинає неприємні запахи: у косметиці та побуті. Актуально для вугруватої шкіри. Допомагає активів глибше проникати в шкіру.