Стеарин гранульований білий

Новий товар

Завдяки стеарину

свічки набувають ошатну білизну і приємну гладку текстуру.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів, які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


55,00 грн

  • 500 г

Додати до списку бажань


Стеарин гранульований

INCI: Palm Wax

Зовнішній вигляд: бежева пластична маса без запаху

Температура плавлення: 58-60 С

Пальмовий стеарин виробляється з плодів пальмового дерева, по суті, це тугоплавкий пальмовий віск (у порівнянні зі стеариновою пастою). Пальмовий стеарин використовується як добавка для зниження усадки свічок і додання гладкості свічковій при виготовленні свічок в контейнерах. Звичайне його введення не перевищує 30%. Пальмовий стеарин сприяє також підвищенню твердості свічок.

Стеарин не токсичний, не має запаху, добре утворює однорідні суміші з розплавами.

У науці хімії стеарин - це речовина-суміш. Стеаринова кислота з домішкою жирних кислот, ненасичених і насичених, наприклад, пальмітинової, олеїнової.

Як правило, класична свічка містить парафін і стеарин в пропорції 8:2 або 7:3, це база. У таку пропорцію, зрозуміло, можна додати природні воски (соєвий або бджолиний), які поліпшать формулу свічки.

Саме стеарин надає свічам ту ошатну білизну і гладкість, роблячи їх приємними на дотик і дуже економічними при горінні.

Дозування: 10-30%

Виробник: Україна

Написати відгук

Стеарин гранульований білий

Стеарин гранульований білий

Завдяки стеарину

свічки набувають ошатну білизну і приємну гладку текстуру.