Спирт бензиловий

Новий товар

Парфумерний розчинник

приємно пахне мигдалем. Розчиняє смоли, дьоготь, живицю, полегшуючи введення їх в емульсії. Потрібен для парфумів і одеколонів. Антисептик, солюбілізатор і легкий консервант.




Детальніше

Для цього товару балів немає.


15,00 грн

  • 25 мл

Додати до списку бажань


Спирт бензиловий

INCI: Benzyl Alcohol
Зовнішній вигляд: безбарвна прозора рідина з ароматом гіркого мигдалю
Розчинність: легко розчинний в етиловому спирті 95%, жирних і ефірних оліях, розчинний у воді (4:10)

Антимікробний агент

Консервант і антисептик, має знезаражувальні властивості, в косметиці він використовується як консервант емульсій, зубних еліксирів, а в парфумерії - як запашна речовина. У чистому вигляді пахне гірким мигдалем, а в розбавленому - жасмином.

При концентрації від 5% або вище використовується як солюбілізатор, але при концентрації 10% - вже антисептик.
Розчиняє ефірні смоли: мірри, олібанум, ладан, дьоготь. Бензил незамінний як консервант для косметики, що містить полісорбати - при роботі з ефірними оліями це дуже корисно.
У парфумерії затребуваний: покращує прозорість розчину і змішування запашних молекул, злегка фіксує запах. Недарма бензил поважають парфумери усього світу!

Властивості:
- Антимікробна активність для засобу з полісорбатами;
- Помірна антимікробна активність проти грампозитивних бактерій, грибів, дріжджів і цвілі, максимально проявляється при рН менше 5, а при рН вище 8 вона знижується,
- Ефективний по відношенню до грампозитивних бактерій: мінімальна ефективна концентрація 3-5 мг / мл.

Косметичне застосування: 0,5-20%, при педикульозі до 100%
- Консервант в косметиці і фармацевтиці - 0,5-3%,
- Антисептик в емульсіях, фарбах для волосся, зубних еліксирах - 10%,
- Розчинник для дьогтю, живиці, ефірних смол - 10-20%,
- Парфумерна запашна речовина, солюбілізатор - 5-8%,
- Антипедикульозна властивість - до 100%.
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування. Не перевищувати дозування


Оцінка 
2016-11-21

Ответ для Елены

Не добавляйте спирт для кожи вокруг век. Кожа тонкая и чувствительная, и не нуждается в подсушивании.

Оцінка 
2016-11-18

вопрос

Будет ли раздражать слизистую век при введении 3% ?

Оцінка 
2015-07-11

Вопрос

Этот конвервант можно применять для жидкой косметики - тоников, например?

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Спирт бензиловий

Спирт бензиловий

Парфумерний розчинник

приємно пахне мигдалем. Розчиняє смоли, дьоготь, живицю, полегшуючи введення їх в емульсії. Потрібен для парфумів і одеколонів. Антисептик, солюбілізатор і легкий консервант.