Розпродаж! Консервант Leucidal Liquid Збільшити для перегляду

Консервант Leucidal Liquid

Новий товар

Надійний консервант

рослинного походження, отриманий шляхом ферментування редьки. Пом'якшувальна, зволожуюча і водночас консервуюча властивість

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


36,00 грн

-20%

45,00 грн

  • 10 мл

Додати до списку бажань


Консервант Leucidal Liquid

INCI: Radish (Raphanus Sativus/Leuconostoc kimchii) Root Ferment Filtrate

Зовнішній вигляд: жовтувата прозора рідина

Iонність: катіонний, може бути несумісний з аніонними загусниками

Діапазон рН: 3-8

Синергія: застосування в парі з консервантом-зволожувачем AMTicide Coconut гарантує захист косметики від цвілі та дріжджових грибків.

Розчинність: водорозчинний фермент

Консервант природного походження Leucidal Liquid не тільки убезпечить вашу домашню косметику, але і додасть їй зволожуючих і пом'якшуючих властивостей. Коренеплід редис, з якого створений консервант нового покоління, багатий унікальним набором речовин, корисних для шкіри.

Активність консерванту Leucidal Liquid заснована на антимікробному пептиді, отриманому з культури молочної кислоти Leuconostoc kimchii, яка закисляє середу і обмежує розмноження інших мікроорганізмів, попутно виділяючи антимікробний пептид — ось це і є важлива особливість консерванту. Сучасні біотехнології уможливили отримання такого зручного консерванта-зволожувача.

Антибактеріальна та протигрибкова дія консерванту Leucidal Liquid досягається при 2%-вому дозуванні. Зволожуюча здатність консерванту досягається всього при 1% введення Leucidal Liquid. Це є знахідкою для кремоварів, що створюють домашні креми і шампуні, дитячу косметику та демакіяж.

Термостабільність консерванту (можливий тривалий нагрів до 70 °С), його стійкість в кислотному (рН 3) і лужному (рН 8 ) середовищах робить його зручним для сучасного кремоваріння.

Властивості:
- зволожуюча,
- оберігає косметику від дріжджового грибка і цвілі,
- бактерицидна,
- пом'якшує шкіру,
- легка кондиціонуюча.

Косметичне застосування: 2-4%, термостабільний, вводять в готовий продукт
- соконсервант — 2%,
- посилення зволожуючої властивості формул — 2-3%,
- моноконсервант — 4%.

Зберігання: далеко від прямих сонячних променів при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2017-05-15

Понравился

Делала интим гель 4% стоит в ванной 2 месяца пользуюсь не заметила никаких изменений ни в запахе ни в консистенции.

Оцінка 
2017-04-21

Моноконсервант — 4%

Ввод в остывший готовый продукт, возможно было нарушение технологического процесса, что, очень важно для косметики.

Оцінка 
2017-04-20

Увы

Увы, у меня сыворотка с пептидами сдохла на этом консерванте в моноварианте через неделю! Впервые такое. Причем судя по запху она просто протухла. Жаль ингов...

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Консервант Leucidal Liquid

Консервант Leucidal Liquid

Надійний консервант

рослинного походження, отриманий шляхом ферментування редьки. Пом'якшувальна, зволожуюча і водночас консервуюча властивість