Неодефенд

Новий товар

Неагресивний консервант

узабезпечить косметику і додатково зволожить шкіру і волосся. Працює в рН-діапазоні 3-6.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


37,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Консервант «Неодефенд»

INCI: Gluconolactone (and) Sodium Benzoate, NeoDefend, Geogard ® Ultra
Зовнішній вигляд: сипучий білий порошок
Розчинність: легко у воді, пропіленгліколі, гліцерині і мінеральній олії
Сумісність: широкий спектр косметичних компонентів катионної, неіонної і анионної системи

Для чутливої ​​шкіри

   Консервант з лінійки інноваційних і доброзичливих для шкіри компонентів косметики. Складається з суміші глюконо-дельта-лактону, бензоату натрію і глюконату кальцію. Тому його присутність в косметиці дуже виправдано: крім бактериостатичних і фунгіцидних властивостей крем набуває додаткові зволожуючі властивості. Глюконо-дельта-лактон, будучи полігідроксікислотою, дуже дбайливо доглядає за шкірою і підсилює антиоксидантні властивості формули. Здатність кондиціонувати і зволожувати шкіру робить косметику з ГДЛ одним із засобів боротьби із зморшками. Бензоат натрію губить грибок, а глюконат кальцію представлений в украй низькому дозуванні як інертний агент, що перешкоджає злежуванню порошка.
   Консервант цей хороший в косметиці для чутливої ​​шкіри. Його здатність утримувати чистоту формули гідна похвали, адже за своєю природою Неодефенд - м'який агент, неагресивний і природний.
Шампуні і емульсії, піни для ванн і поживні бальзами - усюди необхідний консервант.
З огляду на стабільність Неодефенду, його можна розчиняти прямо в водній фазі косметики, на попередній стадії підготовки. Консервувати емульсію на фінальному етапі теж можна, але правильніше консервант-порошок спочатку розчинити у воді.
   Неодефенд і аскорбінова кислота (вітамін С) можуть дружити тільки в присутності Трилону-Б, комплексоутворюючі здатності якого не дадуть утворитися непотрібному бензену у формулі. Краще уникати з'єднання цього консерванту і вітаміну С.
Властивості:
- Найбільш ефективний при рН 3-6,
- Стабільний, можна вводити прямо в водну фазу емульсій,
- Губить грибок і бактерії,
- Підсилює зволожуючі властивості косметики,
- Доброзичливий до косметичних компонентів.
Косметичне застосування: 0,75-1,5% до 2% у продуктах, що змиваються 
- Емульсії: ополіскувачі, флюїди для обличчя, бальзами - 0,75-1%
- Очищення шкіри і піномийні засоби: шампуні, гелі для душу - 1,5-2%,
- Пляжна косметика - 1-1,5%.
Запобіжні заходи: в деяких випадках Неодефенд може закисляти продукт. Якщо рН пішов вниз, відкоригуйте рН до потрібного значення.
Виробник: США
Зберігання: не довше 3 років в сухому темному місці, при кімнатній температурі щільно закупореним

Оцінка 
2016-09-10

Разжижает эмульсию

эмульсию с 13%ЖФ и 4% ксильянса, расслоил полностью, ничего не спасло. Гель густой на аристофлексе стал текучим, не густым. Густой крем на эмультиксе который еле крутил капучианатор - при вводе данного консерванта, стал жидким молочком. Даже не знаю с каким эмульгатором он будет совместим, и пробовать не буду. Очень жаль дорогих ингов которые пропали в неудавшихся из-за него эмульсиях.

Оцінка 
2015-08-06

INCI

Ирина, его второе название вы спутали. Семейство EcoGard™ совершенно другая опера: 1) PO (Piroctone Olamine), 2) CPO, Ciclopirox Olamine, 3) Novazole (Dichlorophenyl Imidazoldioxolan, он же (Elubiol). Но сам консервант Неодефенд -- просто отличный!

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-08-03

отличный консервант

Его второе название Экогард. Пользуюсь достаточно давно (брала на другом сайте). Не раздражает кожу, легок в применении, достаточно просто развести в воде и внести вконце приготовления. Единственный нюанс, не разводите слишком задолго. Если он постоит - он кристаллизируется

  • 4 з 4 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Неодефенд

Неодефенд

Неагресивний консервант

узабезпечить косметику і додатково зволожить шкіру і волосся. Працює в рН-діапазоні 3-6.