Яблучна кислота

Новий товар

Для шампунів

і шкіри, схильної до сухості. Вирівнює тон і мікрорельєф шкіри, утримує вологу, допомагає активам глибше проникнути. Одна з п'ятірки знаменитих АГК, тонізує шкіру.


Детальніше

Для цього товару балів немає.


10,00 грн

  • 25 г

Додати до списку бажань


Кислота яблучна

INCI: Malic Acid

Синоніми: оксиянтарна, малонова, малікова, пропанова кислота
Зовнішній вигляд: безбарвні кристали
Розчинність: вода і спирт етанол

Крем для декольте

Шкірі інший раз просто необхідно додаткове зволоження: декольте, шия, обличчя і руки відмінно відреагують на тижневий курс альгінатних масок з яблучною кислотою і наступним відходом на батери. Ви здивуєтеся наскільки покращає кожа. Стимулює обмін речовин в клітинах - зрілій шкірі потрібна як відлущуючий засіб. Після курсу легкого яблучного пілінгу посилюється проникність шкіри для інших речовин, наприклад, активних сироваток, відбілюючих агентів.
Антицелюлітні креми стануть дієвіше, якщо підготувати шкіру тіла сироваткою на яблучній кислоті.
Проблемній шкірі сподобається легка в'яжуча властивість яблучної кислоти, яка допомагає впоратися із зайвим продукуванням себума. Після кремів і масок на маліковій кислоті рН шкіри оптимізується, а пори стягуються. Підключіть до догляду гідролізати білків і гліколевий екстракт томату - результат вас порадує. Освітлюються плямочки і шрами, що залишилися після прищиків. Мікрорельєф шкіри вирівнюється, настрій теж.
Убтан, в який доданий 0,5% яблучної кислоти, автоматично матує шкіру. Корисний такий невеликий відсоток і в масках: шкіра освіжається, розгладжується, вирівнює свій рН.
Гіалуронові флюїди з яблучною кислотою потужно зволожують шкіру. Спреї для сухої шкіри голови оптимізують себовідтік і роблять волосся еластичніше і жвавіше.
Альтернатива лимонній кислоті в шипучих порошках, засобах для порожнини рота, зубних пастах.
Властивості:
- відлущуюча,
- відбілююча,
- антиокислювальна,
- очищаюча,
- зволожуюча,
- протизапальна та в'яжуча.
Косметичне застосування: 0,5-4%
- пілінг-розчини - 1-4% (стежити за рН),
- догляд за проблемною шкірою - 1-2%,
- антицелюлітні засоби - 2-3%,
- зубні пасти - 0,5-1,5%,
- відбілюючі засоби - 0,3-0,5%.
- сироватки для розгладження мікрорельєфу - 3-4%.
Запобіжні заходи: кислота гігроскопічна і легко розкладається багатьма мікроорганізмами
Зберігання: в герметично закритій тарі, в сухому, прохолодному, захищеному від світла місці
Джерело: Ю. Дрибноход «Косметика. Косметологія. Словник-довідник »

Оцінка 
2014-03-03

очень мягкая кислота

полюбила эту кислоту, после долгих проб и ошибок. Очень мягко действует, я ее в сыворотках и убтанах использую. Для тела кремы просто супер на яблочной кислоте!

  • 1 з 2 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Яблучна кислота

Яблучна кислота

Для шампунів

і шкіри, схильної до сухості. Вирівнює тон і мікрорельєф шкіри, утримує вологу, допомагає активам глибше проникнути. Одна з п'ятірки знаменитих АГК, тонізує шкіру.