Гідролізат полісахаридів ісландського моху

Новий товар

Знімає набряки

і допомагає при схудненні. Потужний судиннозміцнюючий засіб, бореться з темними колами під очима, потужно зволожує волосся і шкіру  



Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


24,00 грн

  • 25 мл

Додати до списку бажань


Гідролізат полісахаридів ісландського моху

INCI: Hydrolyzed Cetraria (Cetraria islandica) Polysaccharides
Склад: вода очищена, гліцерин, гідролізат полісахаридів ісландського моху (цетрарии), консервант феноксиетанол (
еуксил)
Активна речовина: ліхенін і ізоліхенін, цукор (глюкоза, галактоза, маноза), цетрарін, лишайникові кислоти; мікроелементи (залізо, мідь, марганець), аскорбінова і фолієва кислоти, вітаміни А, В1, В2, В12, білки, камедь
Зовнішній вигляд: рідина з вмістом сухих речовин не менше 5,0%
Розчинність: у воді в будь-яких концентраціях
рН 5,0-6,5
Унікальна рослина, що використовується як антиоксидант у віковій косметиці - ісландський мох, являє собою симбіоз гриба і водорості. Ця рослина є природним індикатором чистоти повітря, оскільки виростає в екологічно чистих місцях. Знахарі в давнину використовували його як базу для еліксиру молодості: потужний антиоксидант і антисептик робить шкіру здоровіше і молодше.
Усніновая кислота - одна з основних у моху, має антибактеріальну дію по відношенню до грибків (губить лупу) і стафілококів (акне). Тому 2-3% в піномийних формулах посилять імунний захист шкіри і зволожать епідерму. Після механічного чищення або гоління ісландський мох поодинці справляється з почервонінням і дискомфортом: легкий лосьйон зробить всю зволожувально-антисептичну роботу.
Чемпіон за змістом полісахаридів (70-80%), цетрарія в поєднанні з мікроелементами є цінним косметичним компонентом: пом'якшувальна камедь і багатий вітамінний склад підійдуть для омолоджуючих сироваток. Не потрібно чекати появи зморшок, потрібно їх профілактувати: 1% -ний тонік щодня робить шкіру зволоженою і сяючою, активна зволожуюча сироватка доповнить догляд.
Для рук полісахариди цетрарии неймовірно корисні - глибоке зволоження і розгладження зроблять манікюр легким і необременяючим. Біоабсорбціонна властивість моху допоможе при схудненні: цетрарія позбавляє від набряків, виводячи застій рідини з тканин. Обгортання і масаж на цетрарії зроблять шкіру тіла молодою і пружною.
Властивості:
- Антисептична,
- Біоабсорбційна,
- Антицелюлітна,
- Антиоксидантна,
- Тонізуюча,
- Пом'якшуюча і знімає почервоніння.
Косметичне застосування: 2-5%, водорозчинен
- Тонік від прищів - 1%
- Гелі для зволоження сухої шкіри - 2-2,5%,
- Сироватки і піни для гоління - 4-5%,
- Гелі масажні моделювальні - 3-5%,
- Піномийні засоби (шампунь, бельди) - 4%,
- Детокс-маски та обгортання при схудненні - 5%,
- Маски для додання гладкості волоссю - 3-5%,
- Змивальний догляд за волоссям - 2-3%
- Заспокійливі лосьйони після гоління - 2%.
Виробник: Україна
Зберігання: в темному місці подалі від сонячних променів



Написати відгук

Гідролізат полісахаридів ісландського моху

Гідролізат полісахаридів ісландського моху

Знімає набряки

і допомагає при схудненні. Потужний судиннозміцнюючий засіб, бореться з темними колами під очима, потужно зволожує волосся і шкіру