Шовку порошок гідролізований

Новий товар

Ніжність шкіри

міцні нігті і здорове волосся по всій довжині. Водорозчинний антиоксидант, зволожувач, джерело амінокислот. 

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


30,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Шовку порошок гідролізований

INCI: Hydrolyzed Silk Powder, Instant Silk Powder, Water-soluble

Активні речовини: гліцин, аланін, серин, тирозин, аргінін, аспарагінова кислота, треонін

Шовкова сироватка

Це білкові молекули, отримані в результаті гідролізу шовкових волокон кокона. У косметиці дуже затребувані водорозчинні компоненти - у них, як правило, молекули дрібніші. Тому вони глибше здатні проникнути в епідерміс чи волосся, стало бути, приносити більше користі.

У косметиці шовк давно відомий як диво-зволожувач шкіри з пролонгованою дією.

 Гідролізованний шовк, як і всі білки, володіє дивовижною по силі зволожуючою і відновлювальною здатністю. Шовк потрібен у догляді за будь-яким типом шкіри: проблемну він заспокоїть і загоїть, зрілу підгодує амінокислотами, нормальної додасть матовий тон, а жирної оптимізує себовиділення. До того ж це пастка для вільних радикалів!

Шовк вміє утримувати вологу, що втричі перевершує його вагу, тому дуже корисний для шкіри. Загоїть ушкодження шкіри, розгладить зморшки. Гусячі лапки навколо очей стануть менш помітні, якщо введете до складу нічного крему навколо очей шовковий порошок. Крем після засмаги додасть тілу незвичайну м'якість і зволоженість.

Гідролізований шовк - природний антиоксидант, він захищає шкіру і волосся від шкідливих впливів ззовні. Легкий УФ-фільтр, він завжди фігурує в мінеральній пудрі або вуалі. Захищаючи від сонця, шовк регулює рівень меланіну у шкірі.

Волосся людини і шовк просто створені одне для одного. Природа зарядила наше волосся негативно, а шовк - позитивно. Ось чому шовк так легко утримується у волосі, ось чому це прекрасний антистатик. Про швидку допомогу шовку і кератину відомо кожному перукарю. Сухе та пошкоджене волосся гостро потребують шовкової терапії. Молекули шовку подрібніше проникають глибоко в стрижень і зміцнюють волосся зсередини. Великі ж молекули латають дірки зовні, в кутикульному шарі. Така проста схема впливу шовку на наше волосся. Для догляду за посіченими кінчиками шовкова маска дуже корисна. При митті волосся відновлення теж відбувається, але все краще приготувати лікувальний незмивний склад у вигляді спрею або лосьйону. Особливо для волосся з низькою еластичністю, пошкоджених нігтів. Зміцнення волосяних цибулин і живлення шкіри голови за допомогою шовку забезпечать вам через півроку явну поросль нового волосся. Шовкове вливання в живильний раціон цибулини обов'язково посилить густоту волосся: спробуйте втирати в шкіру лосьйон з гідролізованим шовком.

Властивості:

- Зволожуюча,

- Живляча і загоююча,

- Додає пружність і еластичність,

- Антистатик,

- Ремонт зазубрин на нігтях.

Косметичне застосування: 2-5%, розчиняти у воді

- Гелі та емульсії для шкіри - 2-3%,

- Сироватки для шкіри, нігтів, волосся - 5%,

- Піна для гоління - 5%,

- Бельди і тверді мила - 3%,

- Кондиціонери, шампуні, фарби для волосся - 4%,

- Тонік після гоління, міцелярна вода - 2%.

Зберігання: щільно закупореним далеко від сонячних променів

Виробник: США

Оцінка 
2016-08-18

Шампунь

Для шампуня подойдет?

Оцінка 
2016-05-29

подскажите

его можно растворять в масле

Оцінка 
2015-02-04

Шелковая крем!

Крем с шелком и воском лаванды мне очень понравился :)

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Шовку порошок гідролізований

Шовку порошок гідролізований

Ніжність шкіри

міцні нігті і здорове волосся по всій довжині. Водорозчинний антиоксидант, зволожувач, джерело амінокислот.