Бета-глюкан

Новий товар

Імуномодулятор і еліксир

еластичності шкіри захистить вас. Дивний у сироватках, масках і убтані. Відроджує шкіру і волосся.



Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів, які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


42,00 грн

  • 25 мл

Додати до списку бажань


Бета-глюкан

Склад: вода очищена, 5%-ний водний розчин β-глюкана з вівса, консервант феноксиетанол

рН 5,23

Рецепти з бета-глюканом

Підтяжка шкіри

Бета глюкан- (β-1,3-глюкан) - природний високомолекулярний полісахарид, використовується в косметичних засобах.

Пропонуємо вашій увазі 5%-ний водний розчин бета-глюкану з вівса (ТУ У 24.5-2535708671-008: 2007)

Безцінний імуномодулятор шкіри, запам'ятайте це! Ідеальний для косметики, оскільки сприяє проникненню активів через шкірний бар'єр. Бета-глюкан самостійно або ж у комбінації з рослинними екстрактами здатний пожвавити шкіру в найкоротші терміни.

Головне достоїнство косметики на бета-глюкані - запустити в шкірі природний механізм вироблення відсутніх речовин за рахунок власних ресурсів, шляхом самовідновлення й саморегуляції, а не шляхом запровадження сильнодіючих активних компонентів.

Чудово зарекомендував себе у догляді за шкірою, оскільки має збалансований показник кислотності (5,23). Серуми та емульсії підсилюють природні захисні функції нашої шкіри, а це означає, що токсини зсередини і вплив ззовні не нашкодять шкірі. Наприклад, сонячні промені певного спектру НЕ висушать вашу шкіру - влітку на пляжі або взимку в солярії, басейні. При регулярній підгодівлі шкіри бета-глюканом мікробний баланс на поверхні шкіри залишається непорушним, отже, інфекція не пройде!

Для старіючої шкіри цей високомолекулярний компонент незамінний. Він зволожує шкіру, утримуючи воду, активізує синтез колагену і сприяє розгладженню зморшок. Проблемна шкіра, схильна до вироблення зайвого себума, стане чистою і матовою, якщо побалувати її хоча б тритижневим курсом косметики з бета-глюканом. Очищення убтаном, сироватка, матуючий гель. Ця лінійка відновить здоровий водно-жировий обмін шкіри, привівши в рівновагу її системи самоочищення і захисту. Легкі гелі на коньяк маннані або арістофлексі прекрасно матують шкіру, а грамотно підібрана активна і водна фаза з гідролатів посилить дію гелів.

Альгінатні маски на бета-глюкані і гліколевих екстрактах освітлять шкіру, знімуть набряки, розгладять сіточку зморшок, чим автоматично піднімуть настрій і життєвий тонус!

Властивості:

- протизапальна і зволожуюча,
- стимулююча синтеза колагену і еластину,
- проти лупи,
- сонцезахисна,
- розгладжуюча,
- загоююча.
Косметичне застосування: 1-5%, не нагрівати
тривало вище 40 ° С, білок цього не любить
- сироватки антистресові - 3-5%,
- зволожуючий догляд для сухої шкіри - 1-3%,
- догляд за волоссям - 2-4%,
- засоби для
зрілої шкіри - 3%,
- шрами
від акне, жирної шкіри - 1-3%,
- загоюютчі рецептури - 5%,
- сонцезахисна косметика - 3-4%.
Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони з
зовнішньої крапельницею
Зберігання: в сухих приміщеннях при кімнатній
температурі
Виробник: Україна 

Оцінка 
2016-01-17

когда будет?

Очень-очень нужен! Когда снова будет в продаже???

Оцінка 
2015-05-24

внимательно читаем

все там в описании есть:
"Косметическое применение: 1-5%, не нагревать продолжительно выше 40°С, белок этого не любит"

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-05-24

Можно ли его греть?

Было бы проще если бы в описании везде указывали стабильность ингредиента. Можно ли его греть?

Оцінка 
2013-07-28

Про бета - глюкан

Чудесный компонент - добавляю в крема и альгинатные маски. Эфект маски усиливаеться - ярче идет лифтинг эффект . И еще добавляю в тоники с гилауронкой- для того, чтобы кожа не только выглядела лучше , но и обновлялась сама . Рекомендую всем ! Для разной кожи подходит - для взрослой - ощутимый лифтинг эффект и осветение кожи, для молодой кожи- снимает раздражения и покраснения

  • 23 з 23 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Бета-глюкан

Бета-глюкан

Імуномодулятор і еліксир

еластичності шкіри захистить вас. Дивний у сироватках, масках і убтані. Відроджує шкіру і волосся.