Ланолін сухий

Новий товар

Крем-піна для душу

при сухій шкірі із скрутного становища. Водорозчинний, пластівці зручні для зважування, легко вводяться в косметику, живлячи і зволожуючи.

Детальніше

Для цього товару балів немає.


16,00 грн

  • 25 г

Додати до списку бажань


Ланолін сухий (безводний)

INCI: Lanolin PEG 75, FINDET® LN / 8750
Зовнішній вигляд: пластівці жовтого кольору, запах слабкий, рН 6-8
Розчинність: легко плавиться в олійній фазі при 42-45 ° C; розчиняється в спирті і воді (до 35% сухої речовини), змішується з гліцерином
Хімічний склад: ПЕГ-75, поліетіленгліколевий ефір ланоліну

Рецепти з ланоліном

Дитячий крем

Бальзам після пілінгу дає шкірі потужний імпульс для регенерації, пом'якшує і заспокоює.
Помада і догляд за губами стають простіше: з водорозчинних ланоліном можна винайти потужну зволожуючу формулу догляду.
Цей тваринний віск, отриманий при промиванні вовни овець, пройшов Спецобробку, щоб стати ще зручніше для косметичної лабораторії. Зважуйте, плавьте, створюйте шампуні, емульсії і мазі. Ефірні олії і батери полегшують створення косметики.

Ланолін - один з трійки повністю природних емульгаторів (ще віск і лецитин). Відмінно вбирається в шкіру і має пом'якшувальну дію.
За властивостями ланолін близький до шкірного сала людини. Відрізняється від інших восків високим вмістом стеринів. Водорозчинний (до 35%), тому затребуваний для зволоження шкіри в формулах мила і кондиціонерів - даже 5% ланоліну в кондиціонері врятують волосся від пересихання і втрати білка.
Рятує огрубілі ділянки тіла від надмірної сухості і травм, відновлює за лічені години потріскані губи (розтопити і змішати 50% ланоліну і 50% олії жожоба).
Чудова основа для диспергування УФ-фільтрів: діоксиду титану та оксиду цинку. Їх олія і вододиспергуємі форми чудово лягають в розплавлений ланолін. Не забувайте при створенні пляжної косметики і про силікони, які збережуть розкішну консистенцію ваших санблоків. Класичний мазеподібний ланолін, можливо, сподобається вам більше. А веганам підійде рослинний ланолін.
Властивості:
- потужна зволожуюча і вологоутримуюча,
- УФ-фільтр,
- придушення процесу гіперпігментації шкіри,
- регулювання водно-жирового балансу шкіри,
- пом'якшувальна і потужнеа регенеруюча,
- антибактеріальна і заспокійлива.
Косметичне застосування: 1-10%, до 50%
- креми для сухої шкіри - 1-10%;
- догляд за сухими ділянками тіла (стопи, лікті) - 10-15%;
- креми після солярію - 5-10%;
- дитячі креми і лосьйони - 5-15%;
- загоюють мазі - до 25% (Бепантен);
- бальзам для потрісканих губ - 5-50%.
Зберігання: щільно закупореним, при температурі не вище 25 °C
Виробник: Італія

Оцінка 
2016-08-27

шикарный инг

постоянно пользуюсь уже года полтора, кожа любит ланолин. Зимой обычно на фармакопейный делаю ставку, в шампунях и летом - на сухой или растительный. любой вариант -- СУПЕРСКИЙ. можно еще пару рецептов? Для тела и лица?спасибо! Зульфия - лучший друг человека.

Оцінка 
2015-05-25

крем-пена как сделать?

крем-пена для душа- как сделать?

Оцінка 
2015-05-25

Какой процент ввода в шампунь и кондиционер?

Я хочу сделать шампунь и кондиционер для пересушенных волос. Волосы выбелены и перекрашиваються раз в 3 недели. В статье про ланолин было , что можно добавлять в кондиционер и мыло. Кто уже пробовал, подскажите стоит ли вводить в шампунь и какой процент ввода в кондиционер. Для губ - очень хорошо увлажняет, единственно, что в помадку лучше не добавлять- разжижает формулу, а вот в мягкий бальзам идеально! Ничего лучшего еще не встречала

Оцінка 
2015-02-18

Классный эмолент

Делала на нём Бепантен мазь по рецепту ,,Зульфии,, В работе понравился,без запаха,натуральный и просто бюджетный вариант-такое добро должно быть в запасе,приобрела себе ещё 2 порции

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-11-17

пег

Мои крема без проблем делаются, если топлю ланолин в ЖФ. Тут пропорция важна и соэмульгатор, а не в какой фазе растворять. Подруга без проблем его в шампуни заводит для сухих окрашенных. В глицерине его топит. Кто как умеет. Я за год очень привыкла к этому ПЕГ ланолинчику. Сегодня растительный заказала, жду для экспериментов!

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-11-17

сертификат

сертификат говорит, что это мазь (Внешний вид если прочитать). я запуталась

Оцінка 
2014-11-16

а не в воде ли он растворяется?

растворяла в жирной фазе, крем не получился, жидкий, странный такой. Нашла на другом сайте случайно описание что растворяется в воде. Проверила...и что вы думаете? Чудесно растворяется в горячей воде!!! Думаю что именно по этой причине крем не удался.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Ланолін сухий

Ланолін сухий

Крем-піна для душу

при сухій шкірі із скрутного становища. Водорозчинний, пластівці зручні для зважування, легко вводяться в косметику, живлячи і зволожуючи.