Новий СО2-екстракт хвощу Збільшити для перегляду

СО2-екстракт хвощу

Новий товар

Корисний шкірі з куперозом,

оскільки вміст кремнію в цій рослині надзвичайно високий. Потужні регенеруючі властивості задіяні в анти-ейдж косметиці, випадiнні волосся, млявості шкіри

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


28,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


СО2-екстракт хвощу

INCI: Нorse-tail (Equisеtum arvеnse) CO2 Extract

Отримання: надкритична флюїдна екстракція газоподібним екстрагентом СО2; сліди важких металів або розчинника відсутні

Походження: натуральна бездомішкова формула 100%

СО2-екстракт хвоща незамінний при випадінні волосся і млявій шкірі, а таке може трапитися в будь-якому віці. Курс масок і сироватковий догляд допоможе привести шкіру в тонус, а масажі закріплять успіх. Вся сила хвоща — в його умінні налагодити лімфоток та забезпечити верхні шари епідермісу цілющим мінеральним коктейлем.

Міцелярна вода або тонік на хвощі допоможуть забути про куперозні прояви, а нічний крем на кмині та хвощі зробить тон шкіри рівним і розгладить мiкрорельеф.

Капілярозміцнююча властивість польового хвоща допомагає тримати фігуру в нормі: жирознищуючого ефекту у хвоща немає, зате він упевнено виводить зайву воду з міжтканинних проміжків. Це найкраща профілактика целюліту.

Догляд за вугруватою шкірою, заснований на СО2-екстракті хвощу, забезпечить заспокійливий і загоюючий ефект. У складі витяжки знаходиться дієвий мінеральний коктейль, який допомагає шкірі налагодити вироблення себума і поступово зведе на нівець запалення.

Тонізуючий ефект косметики з кремнієм проявляється вже на першому тижні застосування: шкіра долає дефіцит цього мінералу, стає більш пружною і щільнішою. Волосся після масок на хвощі стає блискучим і зволоженим по всій довжині, а його коріння зміцнюється.

Властивості:
- антикуперозна, знімає подразнення,
- заповнює дефіцит кремнію в шкірі,
- підтягує шкіру,
- омолоджуюча і поліпшуюча текстуру епідермісу,
- антиоксидант і потужний стимулятор відновлення шкіри,
- венотонік,
- зміцнює волосся, надає їм блиску.

Косметичне застосування: 0,03-2%
- креми від набряків — 0,01-0,05%
- нічні креми — 0,3-0,7%
- маски для волосся, сироватки для лімфодренажу — 0,5-1%
- гелі та емульсії при акне — 1,5-2%
- поліпшення готових кремів — 1-1,5%
- креми після гоління — 1,5-2%.

Зберігання: далеко від прямих сонячних променів в тарі темного скла

Виробник: Україна

Написати відгук

СО2-екстракт хвощу

СО2-екстракт хвощу

Корисний шкірі з куперозом,

оскільки вміст кремнію в цій рослині надзвичайно високий. Потужні регенеруючі властивості задіяні в анти-ейдж косметиці, випадiнні волосся, млявості шкіри