СО2-екстракт кмину чорного

Новий товар

Гарантія омолоджуючого ефекту,

кремами на кмині повертають пружність грудей, а сироватка на екстракті позбавить від проявів куперозу і зупинить випадіння волосся

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


29,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


СО2-екстракт кмину чорного


INCI: Nigella Sativa (Nigellae semen) CO2 Extract

Отримання: ультракритична флюїдна екстракція газоподібним екстрагентом СО2; сліди важких металів або розчинника відсутні

Походження: натуральна бездомішкова формула 100%

Діючі речовини: вітаміни А і Е, кальцій, фосфор, залізо, сірка

CO2-екстракт кмину чорного важливий для старіючої шкіри, оскільки концентрація активних регенеруючих речовин в насінні кмину приголомшлива. Косметологам відомо, що кминний масаж обличчя та зони декольте робить шкіру молодшою і більш еластичною за рахунок зволоження верхніх шарів.

Хімічний склад екстракту і його унікальний фітоансамбль робить витяжку кмину обов'язковим компонентом сироваток від випадіння волосся. Залізо і сірка, яким багате кминне насіння, вливають у волосяний фолікул нове життя, зупиняючи навіть облисіння. Кминно-перцевий склад змушує волосся рости швидше, зміцнюючи його коріння.

Креми від зморшок з кмином дієві, особливо якщо ввести і пептиди: проти такого захисту не встоїть жоден вільний радикал. Захист зрілої шкіри від ознак наступаючого старіння робить кминний екстракт ідеальним засобом.

СО2-екстракт кмину чорного важливий для будь-якого типу шкіри: вугруватій він допомагає впоратися з нездоровою мікрофлорою, зрілу живить, атопічну зволожує. Антикуперозна властивість заслуговує особливої уваги — кмин знімає загострення капілярної сітки в холодну пору року.
Креми для збільшення грудей неодмінно містять екстракт кмину, він чудово діє на шкіру, надаючи їй м'якість і пружність.

Властивості:
- відновлює шкіру,
- омолодження і посилення пружності,
- бактерицидна і фунгіцидна,
- легка освітлююча і капілярозміцнююча.

Косметичне застосування: 0,01-0,5%
- креми для тіла, антицелюлітні сироватки — 0,2-0,5%
- антикуперозний крем — 0,1-0,2%
- догляд за вугруватою шкірою — 0,05-0,1%
- антиоксидантний догляд, збагачення косметики — 0,4%
- добавка в очищаючі засоби — 0,5%.

Зберігання: далеко від прямих сонячних променів в тарі темного скла

Виробник: Україна

Написати відгук

СО2-екстракт кмину чорного

СО2-екстракт кмину чорного

Гарантія омолоджуючого ефекту,

кремами на кмині повертають пружність грудей, а сироватка на екстракті позбавить від проявів куперозу і зупинить випадіння волосся