Ефiрна олія гваякового дерева

Новий товар

Фіксатор і віддушка

 в косметиці та парфумерії, потужна загоююча властивість. Входить до складу засобів для інтимної гігієни

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів, які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


59,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Ефiрна олія гваякового дерева

INCI: Guajac Wood (Guajacum officinale) Essential Oil

Зовнішній вигляд: в'язка, темна, зеленувато-жовта речовина з протяжним трояндово-деревним ароматом і димною нотою

Активні речовини: гваякол, булнезол, булнізін, гваянін, пачулін, гваяоксід, α- і β-бульнесен, α-гвайєн

Метод отримання: водно-парова дистиляція деревини

Властивості: в'яжуча, антисептик, регенеруюча, себорегулятор, антидепресант, афродизiак

Ефірна олія гваякового дерева входить до складу кремів для догляду за в'янучою шкірою, має стимулюючу дію на клітини шкіри, змушує її оновлюватися. У поєднанні з пептидами сироватка на гваяці може привести шкіру в ідеальний стан в будь-якому віці.

Косметика для обличчя при прищах і вуграх повинна містити 0,5-1% ефірної олії гваякового дерева: активні речовини пачулін і гваякол мають виражену бактерицидну властивість. Кремова маска на гваяковій олії допомагає витягнути назовні підшкірні прищі та освітлити тон шкіри.

Фіксатор аромату в парфумерії та шлейфова нота, гваяк добре маскує різкі запахи (тимол, дьоготь, нiм) в домашній косметиці. Гваякове дерево має теплий бальзамічний аромат, що вважається афродизіаком.

У поєднанні з її пом'якшуючими і антибактеріальними талантами ефірна олія є ідеальною добавкою для інтимної косметики: очищуючих гелів, пінок, гідрофільних олійок. У поєднанні з грейпфрутом використовується для створення запашного мила.

Обличчя і тіло, за якими доглядають за допомогою гваякового еліксиру, виглядають молодше. Масаж Жаке з ефірною олією гваяку дозволяє зміцнити овал обличчя, масаж усього тіла з цим засобом дарує комфортне відчуття і приємно тонізує.

Ефірну олію гваякового дерева добре використовувати при медитаціях, масажі, в аромалампах. Створює романтичний настрій, це афродизіак, він добре розслаблює, але не хилить в сон.

Застосування: косметичне (0,5-1,5%) або лікувальне (2,5%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:
- ванна повна — 8-10 крапель на речовину-емульгатор
- аромаспрей для повітря — 5-7 крапель на 5 мл емульгатора
- аромалампи — 2-3 краплі
- сіль для ванн, мило — 20 крапель на 1 кг
- компрес — 5 крапель на 500 мл води
- масаж, аромасвічки, олійні сироватки — 1 мл на 50 мл бази
- розтирання — 3-6 крапель на 5 мл базової оліі
- збагачення емульсій, деотальку — 4-5 крапель на 10 г засобу
- посилення загоюючих мазей — 5-9 крапель на 20-25 мл засобу

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

Написати відгук

Ефiрна олія гваякового дерева

Ефiрна олія гваякового дерева

Фіксатор і віддушка

 в косметиці та парфумерії, потужна загоююча властивість. Входить до складу засобів для інтимної гігієни