Ефірна олія анісу

Новий товар

В'януча шкіра 

вимагає анісу в догляді: він підсилює тургор, розгладжує і ущільнює дерму. Зміцнює волосся і знімає жирність при коренях. Антисептик і компонент парфумерії.


Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


27,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Ефірна олія анісу звичайного

INCI: Star Aniseed (Illicium verum) Essential Oil
Зовнішній вигляд: блідо-жовта олія з освіжаючим теплим запахом і пряно-солодким смаком
Активні речовини: анетол, цинеол; карен, цимен, дипентен, лімонен, пінен, фелландрен, анісовий альдегід, анісовий спирт
Метод отримання: дистиляція водно-парового насіння
Властивості: тонізуюча, підсилює еластичність шкіри, освіжаюча, антикуперозна, в'яжуча, антисептик, матуюча, інсектіцід, афродизіак

Аромаолія для шкіри

Анісова олія посилює еластичність шкіри, що означає: пара крапель анісу обов'язково має бути присутня в сироватці для в'янучої шкіри. Аніс оптимізує водно-жировий баланс епідермісу - ключовий момент здоров'я шкіри. Чудово звести в рецептурі аніс, вербену, чорнобривці: такий ансамбль зробить шкіру більш еластичною, свіжою, помолодівшою.

Антисептична властивість анісу корисна для жирної і пористої шкіри. Легка в'яжуюча властивість також корисна цим типам шкіри: пори поступово стягуються, налагоджується вироблення себума, шкіра набуває матовість. Для проблемної шкіри комбінуйте аніс з мелісою і розмарином: приємний аромат і ефект.
У парфумерній сфері використовують головний компонент анісової олії анетол (80-90%). Цей альдегідний спирт надає ароматам грайливу свіжу нотку. Дезодоранти і тальки для тіла з анісом роблять шкіру ароматною і гладкою.
Білосніжне мило або вишукана аромасвічка з ароматом анісу - чудовий подарунок!
Психоемоційна дія анісової олії - адаптогенна. Ніжний аромат олії має антидепресивну і антистресову дію, робить нас більш дипломатичними, пом'якшує спалах гніву. Афродізіакальна властивість затребувана в аромалампах і масажних оліях.

Аптечне застосування олії - мазі для розтирання грудей при кашлі. Поєднується з евкаліптом і м'ятою, сприяє полегшенню дихання і виведенню мокротиння.
Зубні пасти з анісом є класикою, приємний смак і зміцнення ясен.
Інсектицидну властивість задійте в літню пору: комарі і мухи не люблять анісу, тому додавайте ефірну олію в аромаспреі.

Застосування: косметична (0,5-2%) або лікувальний (3%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.
Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.
Дозування усереднене:
- Ванна повна - 6-8 крапель на речовину-емульгатор
- Спрей від педикульозу - 3 мл на 50 мл ізопропілового спирту
- Аромалампи - 2-4 краплі
- Сіль для ванн, мило - 25 крапель на 1 кг
- Компрес - 4-7 крапель на 500 мл води
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 2-3 мл на 100 мл бази
- Розтирання - 5-6 крапель на 10 мл базової олії
- Збагачення емульсій, зубних паст, деоталька - 7-9 крапель на 10 г засобу
- Збагачення піномиючих засобів - 10 крапель на 50 мл засобу
- Полоскання рота - 2-3 краплі на 50 мл води
Запобіжні заходи: не використовувати дітям до 4 років; НЕ перевищувати дозування. Не використовувати в чистому вигляді.
Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується
Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі. У холоді олія може кристалізуватися, що не впливає на її властивості.
Постачальник: Великобританія

Оцінка 
2015-06-02

освежающее

освежающее масло, очень приятное. ожидала что будет более сладким, но нет. Очень удачный анис!

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Ефірна олія анісу

Ефірна олія анісу

В'януча шкіра 

вимагає анісу в догляді: він підсилює тургор, розгладжує і ущільнює дерму. Зміцнює волосся і знімає жирність при коренях. Антисептик і компонент парфумерії.