Зменшена ціна! Рафінований батер бабассу Збільшити для перегляду

Рафінований батер бабассу

Новий товар

Крем для солярію

запобігає втраті вологи і посилює захисні функції шкіри, особливо зрілій і сухій. Компонент пляжної косметики

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


33,30 грн

-10%

37,00 грн

  • 50 г

Додати до списку бажань


Батер бабассу рафінований

INCI: Babassu (Babaçu, Orbignya oleifera) Butter

Активні речовини: олеїнова, лінолева, каприлова і капрова кислоти, цінні антисапонінами (токотрієноли і стероли, β-ситостерол, Δ-5-авенастерол), кампестерол і стигмастерол

Температура плавлення: 31-32ºС, прохання пам'ятати про це при замовленні олії в літній час: в посилці буде рідка олія

Рецепти з батером

Для шовковистою шкіри

Бабасу отримують з маслянистих плодів пальми бабасу, що росте в Бразилії, в басейні Амазонки. Сотні років воно відіграє значну роль в повсякденному житті аборигенів. Ми теж вміємо користуватися натуральною косметикою!

Склад масла схожий з людським себумом. Бабассу живить, запобігає втраті вологи і посилює захисні функції шкіри.

Олія чудово вбирається і надає шкірі природний блиск, роблячи її м'якою і шовковистою.

Не забиває пори. Бабасу схоже з кокосовим, так само тане при зіткненні зі шкірою, однак бабассу багатше ненасиченими кислотами - олеїновою та лінолевою. Після того, як олія вібралася, а залишки зняті серветкою, шкіра залишається ніжною і свіжою на вигляд. Але все ж краще бабассу використовувати в суміші з іншими оліями. Що характерно: відчуття м'якості і атласність шкірних покривів залишається надовго.

Бабассу - потужний волоутримуючий компонент. У будь-який час року воно стане в нагоді.

Підходить для догляду за ніжною дитячою шкірою: знімає почервоніння і запобігає роздратування, особливо в парі з мигдальним.

Властивості:
- захищає від ультрафіолетових променів,
- зволожуюча,
- пом'якшувальна,
- протизапальна.

Косметичне застосування: 4-25%, до 100% для масок
- мило і миючі засоби - 4-5%,
- дитячі олійні суміші та емульсії - 2-10%,
- живильний догляд при сухості і лущення шкіри - 8-15%,
- бальзами для губ - 5-25%,
- пляжна косметика - 10%,
- догляд за ламкими і слабкими волоссям - 5-10%.
Зберігання: щільно закупореним в сухому темному місці
Виробник: Німеччина

Оцінка 
2016-01-04

нежный

Очень приятный баттер. Легко наносить на увлажнённую кожу. Ощущения гладкости и нежности. Использую и в крема (3%) и в чистом виде.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Рафінований батер бабассу

Рафінований батер бабассу

Крем для солярію

запобігає втраті вологи і посилює захисні функції шкіри, особливо зрілій і сухій. Компонент пляжної косметики