Цитрат натрію

Новий товар

Для шампунів

і гелів. Пом'якшує вплив на волосся лужного середовища (а будь-яке натуральне мило ним володіє) і кондиціонує. Сприяє піноутворенню, розгладжує шкіру.



Детальніше

Для цього товару балів немає.


6,00 грн

  • 25 г

Додати до списку бажань


Цитрат натрію

INCI: цитрат
 натрію

Синонім: натрій лимоннокислий, натрієва сіль лимонної кислоти, добавка Е331 харчова

Зовнішній вигляд: безбарвні солодкі кристали

Розчинність: легко розчинний у воді і зберігає свій смак при кип'ятінні цитрат натрію, бельді, шампунь

Косметична формула шампуню

Це буферний агент, відповідальний за оптимальний рН баланс шампуню (слабокислий 4,7-5,7) під час миття волосся. Допомагає змивати жир і розправляти кутикулу. Саме завдяки йому волосся виглядають блискучими, а шкіра після миття м'яка і доглянута.

Цитрат натрію пом'якшує вплив на волосся лужного середовища (а будь- яке натуральне мило ним володіє) та надає кондиціонуючий ефект. До того ж він сприяє піноутворенню і підтриманню стійкості піни, є натуральним консервантом.

Властивості:
- Кондиціонуюча,
- Пінозберігаюча,
- Запобігає появі нальоту на волоссі,
- Розгладжує кутикулу,
- Оптимізує рН миючого складу,
- Легка консервуюча 
Косметичне застосування:
- шампуні і 
гелі для душу - 0,5-1%,
- мило, бельді - 1-5%.
Зберігання: щільно закупореній в сухому приміщенні


,

Написати відгук

Цитрат натрію

Цитрат натрію

Для шампунів

і гелів. Пом'якшує вплив на волосся лужного середовища (а будь-яке натуральне мило ним володіє) і кондиціонує. Сприяє піноутворенню, розгладжує шкіру.