Екстракт інулін топінамбура

Новий товар

Натуральний полісахарид

зміцнює імунітет шкіри і зберігає її здорову мікрофлору. Пружність епідермісу, блиск волосся і кондиціонуючий ефект без обважнення.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал, які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


21,00 грн

  • 25 мл

Додати до списку бажань


Екстракт інулін топінамбура

INCI: Water, Propylene Glycol, Helianthus tuberosus (Inulin) Root Extract, Euxyl
Склад: вода очищена, пропіленгліколь, екстракт кореневищ топінамбура (інулін), консервант
Розчинність: легко у воді і спирті, не розчиняється в олії
Інулін з його чудовою зволожуючою властивістю затребуваний в косметиці: кондиціонуючий ефект приємний шкірі, а волосся він робить блискучим і живим. Весь секрет - у глибокому зволоженні цього полісахариду. Пропіленгліколева форма екстракту дає можливість пролонгувати зволожуючий ефект.
Для волосся інулін затребуваний в масках - саме така терапія в силах повернути шевелюрі блиск і здоров'я. Для довгого волосся інулін корисний тим, що піклується про кінчики, профілактує їх посічення. А шкірі голови інулін приємний своєї пом'якшувальною і себорегулюючою стороною. Крем-кондиціонер на інуліні унікальний за вмінням формувати гладку плівку на волоссі, воно набуває глянсовий блиск надовго.
Гомаж для тіла з інуліном - це не розкіш, а засіб підтримки епідермісу в найкращій формі. У зимовий час шкіра часто лущиться і страждає від дефіциту вологи. Інуліновий гомаж і бальзам для тіла вирішать цю неув'язку. Якщо хочете підсилити кондиціонуючий ефект, додайте також пудру цикорію в гомаж або бельді.
На основі інуліну створюється зволожуюча косметика будь-якої консистенції, від щільного бальзаму до гелю. Убтан з інуліновою водичкою перетворює шкіру в атлас. Полісахаридне зволоження сприяє поліпшенню стану шкіри, роблячи її гладкою і доглянутою.
Рослинний полісахарид інулін має важливу дерматологічну властивість - зберігати корисну мікрофлору на поверхні епідермісу, косметика на інуліні зміцнює імунітет шкіри і допомагає їй краще засвоювати активні компоненти. Сироватка від зморшок на інулін і
ДМАЕ повинна бути у кожної жінки: руки, шия та обличчя віддячать вам гладкістю і відсутністю ознак віку.
Властивості:
- Імуномодулятор для шкіри,
- Покращує гідратацію шкіри і волосся,
- Кондиціонуюча, не обтяжує волосся,
- Пом'якшує і розгладжує шкіру,
- Розгладжує волосся і додає блиск.
Косметичне застосування: 1-3%, водорозчинний
- Убтан, гомаж, скраб і бельди - 3%,
- Зволожуюча косметика - 2-3%,
- Бальзами і маски для волосся - 2-3%,
- Піномийні засоби (шампуні, гелі для душу) - 3%,
Виробник: Україна
Зберігання: щільно закупореній в сухому темному місці

Оцінка 
2016-11-17

Мой рецепт

Гидролат 100 мл
экстракт 3%
амодиметикон 2%
консервант 0,5%

Оцінка 
2016-11-17

вопрос для Кристины

напишите пожалуйста рецепт спрея

Оцінка 
2016-11-17

вопрос для Кристины

напишите пожалуйста рецепт спрея

Оцінка 
2016-11-16

Просто вау

Купила из любопытства и сделала на нем спрей для волос,это лучший гидролизат из всех мной опробованных,кератин отдыхает

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-11-10

Кожа как шелк

Девочки, это что то. Очень понравился инг на первом затесте. Сначала не поверила и решила просто развести с водой 1:1 и нанести на голень и колено. И как говорится в рекламе "одну ногу побрила, другую..." помните про эпилляцию. В общем тактильные ощущения очень и очень. Реально как шелк. И сделала очень простенький бальзам молочко, на Вр масле, плюс топинамбур туда - еще круче. В общем советую!!!!!

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Екстракт інулін топінамбура

Екстракт інулін топінамбура

Натуральний полісахарид

зміцнює імунітет шкіри і зберігає її здорову мікрофлору. Пружність епідермісу, блиск волосся і кондиціонуючий ефект без обважнення.