Трилон-Б (ЕДТА)

Новий товар

Стабілізатор формули

посилить піноутворення, поліпшивши очищаючі властивості мила і шампуню. У гелях і емульсіях пов'язує вільне залізо в комплекс, покращуючи властивості косметики. Легкий консервант.

Детальніше

Для цього товару балів немає.


14,00 грн

  • 50 г

Додати до списку бажань


Трилон-Б (ЕДТА)

INCI: ЕДТА (етилендіамінтетраоцтової кислоти), трилон B

Синоніми: ЕДТА, ЕДТУ, етилендиамінтетраацетат натрію, динатрієва сіль етилендиамінтетраоцтової кислоти, комплексон-III, хелатон III

Розчиність: легко у воді і лугах, малорозчинний в спирті

Кондиціонер

Комплексоутворювач, харчовий консервант і стабілізатор формули косметичного продукту. Допомагає знешкодити вільні іони заліза, пов'язуючи їх в комплекси. Потрібен в шампунях і емульсіях, підвищує стабільність складу, хелатор. Поліпшує піноутворення та очищаючі властивості рецептур з ПАР. Пом'якшує воду з крана, тим самим перешкоджаючи відкладенню металів на шкірі, волоссі і шкірі голови.

Неодмінно додавайте в косметику в мінімальному дозуванні - це тільки поліпшить її властивість. Особливо корисний при виготовленні змиваючих засобів, які вимагають контакту шкіри з водою - гель для душу, очищаюча піна, крем-демакіяж. Дезактивуючи іони металів, зберігає прозорість гелів і захищає їх від псування. Наприклад, хітозановий гель.

Наявність у складі комплексоутворювача «Трилон-Б» знімає необхідність введення в композицію консерванту, діючого дратівливо на шкіру, а також додатково підвищує протизапальну ефективність композиції за рахунок зв'язування іонів металів.

Властивості:
- В милі протидіє гасінню піни іонами жорсткості,
- Поліпшує піноутворення, мильні і тактильні властивості мила,
- В емульсіях і мазях посилює ефективність консерванта,
- Захищає водні склади від знебарвлення,
- В 
шампунях продовжує терміни зберігання,
- Пом'якшує воду,
- Запобігає руйнуванню іонами металів активних речовин,
В США дозволений як харчовий консервант, визнаний безпечним для косметики.

Косметичне застосування: 0,01-4%

тверде мило - 1,2-4%,
- емульсії, тоніки і лосьйони - 0,01-0,2%,
- засоби для гоління - 0,05-0,3%,
- піномиючи засоби ( шампуні, гелі, пасти) - 0,1%,
- кондиціонери для білизни - 4%.
У технологічному процесі створення емульсій та піномиючих засобів порошок «Трилон-Б» в необхідній дозі додається в водну фазу продукту і перемішується до повного розчинення.
Зберігання: уникати контакту з алюмінієм, цинком, нікелем і міддю і мідними сплавами



Оцінка 
2016-08-25

использование

Подскажите, если в креме использую магнезию или магния стеарат, нужно ли добавлять эдта?

Оцінка 
2016-05-31

Ответ!

Производное цинка.

Оцінка 
2016-05-27

подскажите, можно ли добавлять вместе с оксидом цинка

в описании написано: несовместим с цинком. а оксид цинка?

Оцінка 
2015-01-19

от осадков в спреях

хорошая штука от осадков в некторых спреях. Раньше мучилась, а потом увидела в рецептах, стала тоже добавлять везде по чуть. В квасцовом дезике на воде перестал быть осадок от кристаликов. Как действует трилон не понимаю, но он действует!!

  • 6 з 6 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Трилон-Б (ЕДТА)

Трилон-Б (ЕДТА)

Стабілізатор формули

посилить піноутворення, поліпшивши очищаючі властивості мила і шампуню. У гелях і емульсіях пов'язує вільне залізо в комплекс, покращуючи властивості косметики. Легкий консервант.